Vuosi vaihtui ja kirjallisuutta lykkää

Itsellä alkoi uusi vuosi, ja kolmosen myötä elämä on niin sosiaalista, että välillä häiritsee harrastuksia. Kuten työntekoa. Olin kyllä niin tympääntynyt koko 11-vuoteen, että hyvä kun päästiin siitäkin. Onhan se hienoa, kun huidellaan korkeissa energioissa, ja onhan se hienoa, kun uutta ideaa tulee niin, että huimaa, mutta kun kaikki muu sitten vähän takkusi, ei se niin kamalan kivaa ollut.

Numerologian jatkokurssi on saanut itsenkin miettimään vähän taas syvemmin tulkintoja. Yksi yö, kun en jostain syystä saanut millään unta, huvittelin laskemalla kaiken maailman asioita päässäni (sehän kummasti rauhoittaakin uneen…), ja tajusin sitten niin monia juttuja, että pompin sängyssä pelkästä innostuksesta. Sanotaan nyt vaikka niin, että ihmissuhteissa nimen vaihdokset merkitsevät yllättävän paljon ja asenne ratkaisee elämässä:).

Mietin sitäkin, pitäisikö laittaa gallup-kysely vaikka Facebookiin siitä, pitäisikö ihmissuhdenumerologiasta olla oma kirja. Asiaa siinä nimittäin olisi ainakin yhteen läpyskään, enkä kaikkea pysty millään ahtamaan painoon menevään (juu, myöhässä…) numerologiakirjaan. Eilen sitten tupsahti postiluukusta yksi Amazonista tilaamani kirja ylösnousseista mestareista, ja aloin miettiä, että kaikenlaisia kirjoja kyllä mahtuu maailmaan. Ei siinä kirjassa mitään vikaa ollut, itse asiassa Saint Germain tupsahti sen myötä niin voimalla elämään, että hyvä kun pääsi tuolista ylös. Se oli vain niin ohut läpyskä, että jos nyt ajatellaan numerologiamateriaalia, joka on esimerkiksi kurssilaisille mennyt, saisin jo pelkästään siitä kolme kirjaa. Hmm. Katsotaan.

Olen tiennyt jo pari vuotta, että pitää vihdoin saada kirjaksi asti monta asiaa. Mutta kun, ja niin edelleen. Olen kovasti ihmetellytkin jotain, kuten sitä, miksi ihmeessä nuo yläkerran kaverit haluavat minun kirjoittavan kirjan enkeleistä. Eikö noita enkelikirjoja jo ole vähän joka lähtöön, ja vielä varallekin. Nyt sitten huomasin pari päivää sitten kirjoittavani muistiin enkelien kanssa tapahtuneita asioita, ja saman tien tajusin paremmin mistä on kyse. Käytännöstä. Minä kun olen edelleen ja aina lujasti sitä mieltä, että luostarien ja pylväspyhimysten aika on ohi, meidän tulee olla valona arjessa ja elää korkeammissa energioissa ihan tätä tavallista elämää. Yhä on vielä niitä ihmisiä, jotka eivät muista tai osaa ottaa enkeleitä elämäänsä niin, että saisivat käytännön hyötyäkin asiasta. Ihan kiva, että siipiveikot leijuu ympärillä, kun ollaan meditaatiossa ja/tai kurssilla, mutta kun he voisivat olla avuksi niin monessa muussakin asiassa.

Kolmonen on aina sanallista viestintää, monen muun asian ohessa, ja vahvasti kirjoittamiseen liittyvä, eli ei ihme, että yläkerran äänenpainot kovenee. Lupasin pari vuotta sitten kirjoittaa en edes muista montako kirjaa, ja vasta pari on valmista. Tulee kiire. Tai jos niitä ohuita tekis, niin sais lukumäärältään useamman… Mutta Henkistä tietä aloittelijoille on alkanut lähteä yhä enemmän kirjakaupoista liikkelle, hienoa, kiitos osallisille. Numerologiakirja on ISBNnää vaille menossa painoon, juu, ja nimeä..., enkelikirjakin näköjään alkaa ehkä muotoutua, mestarit on jo tulossa, ja Avalon, ja pari muutakin ideaa on, joita en halua edes kertoa, kun ovat niin outoja. Kyllä se siitä.

Tunkkirintamalle kuuluu hyvää. Pidin puhuttelun Kumekalle ja arkkienkeli Metatronille, ja sen myötä ja heidän opastustaan seuraamalla asiat alkoivat rauhoittua ja ehkä jopa järjestyvät. Vielä on epäselvyyksiä, mutta ainakin kissa on jo melkein kokonaan pöydällä – hei mistä tää tyhmä sanonta tulee?

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032