Äiti Maria astui esiin

Yksisarvisopekoulutuksen viimeinen päivä. Seremonian sijasta (kun todistus on vasta matkalla) pelattu Diana Cooperin yksisarvispeli oli valitettavan, inhottavan oikeassa. Kuten myös eilinen yksisarviskorttikanavointi. Voi että on joskus vaikeaa, kun vaikka kuinka mutkuttaa, valmistuvat opet, enkelit, mestarit ja yksisarviset eivät anna piiloutua tekosyiden taakse.

Yritän nyt sitten ottaa vastaan Äiti Marian opastusta ja energiaa ja toimia sen saadun ymmärryksen ja sitoumuksen mukaan, joka pelin tuoksinassa tapahtui ja korttikanavoinnissa tuli esiin. Äiti Maria on ollut vuosikausia vierellä, mutta huiskaisen hänet aina vähän syrjemmälle, kun kinaan Gabrielin ja Metatronin kanssa, mestareista ja oppaista puhumattakaan. Nyt kai sitten ollaan päästy vaiheeseen, jossa ei auta, Äiti Maria ja myös arkkienkeli Maria saavat astua elämääni vahvemmin, mutta jos nyt ensin vain työasioissa. Katotaan sitä henkilökohtaista puolta sitten joskus.

Äiti Maria on ollut koko ajan vahvasti mukana Diana Cooper Foundationin touhuissa, ja siksi hän luultavasti ilmaantui tänne nyt niin vahvasti. Ehkäpä siis ne suunnitelmat ja ideat, joita minulla on koulua varten, ovat saaneet hänen tukensa. Tai siis varmasti ovat saaneet, kun muistan kaikkien korkeimman parhaan ja toivottavasti muistan vielä sisällyttää itseni kaikkiin.

On aika hienoa miten monet DCF opet ja muutkin tutut ovat alkaneet vahvemmin luottaa itseensä ja tuoda esiin omaa osaamistaan ja taitojaan. Jossain vaiheessa opiskeltu on pantava käytäntöön, ja otettava käyttöön oma sisäinen viisaus. Olen niin iloinen näistä valmistuneista opeista joilla on todella taidot ja tiedot tehdä huikeita juttuja, minkä tavan sitten valitsevatkaan. Kaikkien ei tarvi pitää kursseja jos ei halua, sillä oikeastaan vielä tärkeämpää on levittää valoa ihan arkipäivässä.

Ok, jos lähtis tapaamaan Äiti Mariaa ja kyselis mitä asiaa. Sitten pitää muotoilla kohtelias meili Englantiin ja miettiä miten selvittelen itseni mitä merkillisimpiin paikkoihin, eli alkaa buukata lentoja.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle