Painotuotteita ja muuta iloa

Kalenteri on tulossa vuodelle 2016, kiitos kysymästä. Juu, paljon kysytään, ja telepaattisesti olen saanut ilmaistua asian aika monelle. A5-kokoinen, viikkoaukema ja vähän henkisiä mausteita. Pikkaisen parannettu painos viime vuodesta, jotkut ovat pyytäneet kohentamaan pieniä asioita, ja itsekin huomasin jotain pientä, minkä haluan tehdä nyt toisin.
Enkelikalenteri ilmestyy painosta marraskuun lopulla, ja hinta lienee 17 e (pari euroa lisää niiden viilausten takia) plus postikulut, jotka ovat euroja. Painosmäärä ei ole kovin iso, ja kalenteria on varattu jo monin kappalein, joten sähköpostia voi laitella, jos ja kun hänet haluaa.

Numerologiakirja 
Uusi kirja on tulossa myös vihdoin ja viimein - tai luultavasti juuri oikeaan aikaan: Numerologia - energiaa ja sieluntietä on henkisen numerologian kirja, alkaen alkeista ja pyöritellen asioita vielä hörhömmästä näkökulmasta kuin perinteiset numerologit. Minä ja Metatron olemme hyvä pari, ja vaikka kirja ei ole kokonaan kanavoitu, ja perustuu ihan tavalliseen numerologiaan, arkkienkeli Metatron on jeesannut kohdissa, joissa olen kyseenalaistanut vanhoja uskomuksia. Metatron rulettaa, aina.

Numerologinen vuosikirja
Olen jo pitkään miettinyt, että vuosikirjat on kivoja, täytettävät työkirjat on tehokkaita, ja numerologia pelittää, joten mites tän voisi yhdistää. Nyt sitten syntyi uusi vuosikirja, joka alkaa aina ihmisen omana syntymäpäivänä, ja on räätälöity kyseisen vuoden energioihin. Numerologisessa vuosikirjassa on juttua vuoden energioista, täytettäviä tehtäviä, harjoituksia ja visualisaatioita, jotka auttavat saamaan parhaan irti kulloisestakin vuodesta. Ja se on jokaiselle omansa, eli tehdään yksilöllisesti jokaisen omien numeroiden pohjalta. Sopii hyvin lahjaksi, mutta ei joululahjaksi, ellei henkilön syntymäpäivä ole joko joulukuussa tai tammikuussa.
Lisätietoja tästä ja kalenterista seitsemastoista.com/kauppa  
Ja muuta kivaa
Ihana ilon kohta oli tänäänkin, kun oli Kultainen Atlantis -opekoulutuksen todistuksenjakoseremonia. Joskus on niin ikävä Atlantiksen aikoja, mutta aika hieno spiraali saatiin nytkin aikaiseksi, ja kristallikallothan on ihan tajuttoman hienoja. Odotan myös suurella mielenkiinnolla yhden papittaren Lemurian ja Atlantiksen energioihin liittyvää kirjaa.

11.11-päivän kruunasi Diana Cooperin viesti masteropeille ja Orb-tiimille. Dianalla on ehdotus uudenlaisesta orb-tulkkauksesta ja ehkä aiheesta saadaan myös enemmänkin koulutusta. Ois hienoa.

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta