Hyväksy itsesi, niin muutkin tekee

Ei voi olla sattumaa, että joka puolelta kaikki kanavoijat ja muut henkisen tien kulkijat hehkuttavat samaa asiaa. On aika alkaa elää nyt ja tässä korkeammassa energiassa, ja unohtaa sitten-kun-elämä. Ei tule aikaa, että olisimme täydellisiä, eikä ole olemassa mitään pistelaskusysteemiä, jossa tietyllä pistemäärällä pääsemme elämään korkeammissa värähtelyissä. Ihan omana vajavaisena itsenään on kompuroitava korkeampaa polkua niin hyvin kuin pystyy.

Itsen hyväksyminen, myös niiden hankalien, nolostuttavien ja kaappeihin ja sänkyjen alle sullottujen ominaisuuksien, on kaiken avain. Kaikki mitä vastustaa, pysyy. Joten kun hyväksyy ne kamaluudet itsessään, ehkä hetken päästä huomaa, että ihan ok olen kuitenkin.

Joka ikinen tällä planeetalla elävä on kutsuttu tänne varta vasten. Lady Gaia on henkilökohtaisesti kutsunut tänne jokaisen, muuten tänne ei ole tuloa. Jokainen tuo omat kokemuksensa monista elämistä, missä ikinä ne ovatkaan olleet, viisautensa, tietonsa, ja ennen kaikkea energiansa. Joka ikinen meistä on tärkeä osa sitä porukkaa, joka toteuttaa planeetan ylösnousemuksen. Eikö edes ihan vähän voisi ajatella, että ei se niin kamalaa ole, jos joskus on tullut oltua vähemmän kuin täydellinen?

Vitsihän on tietysti siinä, että meistä ei ikinä edes tule täydellisiä. Kaikki kehittyy, jopa enkelit ja ylösnousseet mestarit, jopa Alkulähdekin. Täydellistä on epätäydellisyys, se, että rakastaa itseään vaikka olisi liikaa kiloja, ikää, huonoja tapoja tai mitä tahansa. Ei enkelit odota, että olemme kyllin hyviä, he rakastavat meitä siitä huolimatta. Ei läheiset ihmisetkään odota, että olemme täydellisiä, ja silti he pyörivät mukana porukassa. Jokaista meitä tarvitaan, ihan omana epätäydellisenä itsenä, jotta tämä planeetta ja kaikki sen päällä pääsisi eteenpäin.

Joten jos joku asia itsessä, omassa olemuksessa, elämässä, missä tahansa, harmittaa, so what. Kestä se, ja elä kuitenkin.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle