Numerologiakirja tulee sittenkin, ennätystä jännityksellä odotamme

On ollut melkoista pyöritystä, ja luulen, että oma pää se eniten pyörii. Jos muistatte muinaista elokuvaa, luulen, että samalla lailla pääni on pyörinyt ympäriinsä, asialla tosin valon joukot eikä ne muut.
Kaverit alkavat huomautella, että joko siitä on kohta seitsemän vuotta, kun pidit lomaa… No ei ihan, ehkä. En muista tarkkaan. Joka tapauksessa nyt alkaa tämän vuoden hurja työmäärä näkyä niin, että tulee tehtyä ihan älyttömiä virheitä. En yleensä tee virheitä, ainakaan isoja ja harvemmin sellaisia, joita ei voi korjata. No juu, se yksi pääsiäinen, mutta mitä virkaa pääsiäisellä joka vuosi on? Tämänvuotisessa kalenterissa se on ihan kohdillaan.

Numerologiakirjan kanssa oli vähän säätöä. Kirja oli valmis, piti vain tehdä kansi valmiiksi ja istahtaa alas arkkienkeli Metatronin kanssa käymään jutut läpi vielä kerran. Sitten sain sen tehtyä, ja paino oli pistämässä postia Suomeen, kun tajusin yhden virheen. Ihan oma moka, väsymyksestä ja kiireestä johtuvaa huolimattomuutta. Mutta kun tiedän, että kirjaa kysellään koko ajan, ja itsekin halusin edes yhden homman käsistä pois, tein niin kiiruusti kuin ennätin. Kunnes sitten tuli tämä pysäys, ja huomasin, että kappas vain pienoiseni, nyt palaa vähän rahaa ja menee aikaa, eli joku yrittää pysäyttää.

Varsinainen vitsi on tietysti se, että kun painon kanssa vaihdeltiin kohteliaita viestejä puolin ja toisin ja Metatronin kanssa vähemmän kohteliaita, ja kun vielä pyysin enkeleiltä apua ihan kunnolla, asiat loksahtivat taas eri tolalle. En taida kohta enää itsekään pysyä perässä. Kirja on nyt kuitenkin painossa työn alla, ja he pistävät sen tulemaan ihan muutaman päivän päästä. Jos tulee yhtä sutjakkaasti kuin aiemmin, kirja on minulla jo 19. tai 21.päivä. Eli siis olisi mahdollisuuksien rajoissa, että sen saisi matkaan kirjepostissa jo jouluksi. Mutta jos postin pojat/tytöt ei jaksa polkea, kirja tulee minulle ennen joulua, mutta tilaajille vasta joulun välipäivinä.

Toisaalta vähän epäilen jaksaako kukaan sitä alkaa kahlata jouluna, sillä asiaa on niin että piisaa vähäksi aikaa.  Numerot, vähän enkeleistä, väreistä, kristalleista ja säteistä jotka niihin liittyvät, ihmisen elämään liittyvät numerot, mitä ne kertovat sielun valinnoista, ihmissuhteiden numeroita ynnä muuta. Lisätietoja ja tilausvaihtoehdot Kauppa-sivulla omilla sivuilla.

Kyllä tää tästä, enää yksi musta aukko energian kannalta (eli ne yhdet nettisivut), kanavointijonon purkaminen, manuaalin kääntäminen, ja varmaan jotain muutakin mitä olen unohtanut, ja sitten taitaakin olla aika miettiä joulua. Vielä ennättää:).

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta