Tavisten kanssa

Ympärillä olevat ihmiset ja ne, kenen kanssa olen yleensä tekemisissä, ovat vissiin melkoisen hörhöjä. Olin nimittäin niin ällistynyt, kun kuuntelin luentoa yhdestä ihmisen hyvinvointiin ja vaikka mihin vaikuttavasta asiasta. Jutut oli samoja kuin 15 vuotta sitten, ja meni ihan täydestä kuulijoihin. Odotin koko ajan milloin päästään asiaan, ja luennoitsija sanoo edes jotain asian henkisemmästä puolesta tai edes vihjaa, että asiaan liittyy vielä syvällisempää kamaa – sillä siihen liittyy aika paljonkin. Ikinä ei menty kuitenkaan pintaa syvemmälle, mikä oli minusta aika väärin kuulijoita kohtaan.

Oli se aika outoa. Kun kyseessä ei ollut kurssi, en voinut alkaa kysellä, joten jupisin itsekseni, että ei tuo ole noin, ja ettekö te tajua, miten tuokin vaikuttaa ja tämäkin… Mitä lienee ollut kärsivällisyyden tai suvaitsevaisuuden opettelua. Toisaalta jokainen kohtaa juuri oikean opettajan, joten ehkä tää porukka oli vielä 15 vuoden takaisessa tietoisuuden tilassa.

Kävin yhtenä iltana myös tekemässä lyhyitä numerologisia tulkintoja hyvinvointi-iltaan kerääntyneille ihmisille, jotka olivat ehkä myös suhteellisen vähän hörhähtäneitä. Ainakin ennen minun kanssani juttelua. Kun aloin selittää kuutosen enkeliyhteyksistä ja kolmosen luovuuteen liittyvästä kanavointikyvystä ynnä muuta, ei tulkattavat ihmiset yhtään nostelleet kulmakarvojaan. Selviä piilohörhöjä…:). Oli kiva ilta, ja hienoa taas noin miljoonannen kerran nähdä, että numerologia pelittää niin hyvin.

Olen jostain syystä todella mielissäni ensi vuodelle tekemästäni kalenterista. Värit onnistui paremmin, ja pienet parannukset aikaisemmasta toimivat nekin. Jee. Numerologiakirjakin tulee ihan juuri kohta nyt, mutta jos posti hidastelee edelleen, en tiedä ennättääkö jouluksi. Elämää on kuitenkin joulun jälkeenkin, esimerkiksi ensimmäisenä joulun jälkeisenä arkipäivänä. Tai uutena vuotena, tai ehkä jopa sen jälkeen.

Huomasitteko muuten, että Diana Cooper sanoi newsletterissä, että ensi vuonna saadaan vähän huilata tämän vuoden voimakkaiden energioiden jälkeen. Ehkä saadaan, ehkä ei. Vauhtia on luvassa kuitenkin, sillä apinahan kyllästyy helposti. Voipi olla myös aika hauska vuosi, sillä apina tutkii, leikkii, kokeilee ja on utelias. Voi että, joko alettais päästä testaamaan omia piilevänä olleita lahjoja. Oispa somaa.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032