Valmistautumista

Enkelit huomauttivat, että mitä jos tekisit niin kuin opetat. Taas. On se kumma, kun ei riitä että tietää asian, pitää vielä toimiakin sen mukaan. Kyse ei kyllä ollut isosta asiasta, vain numerologisesta vuosikirjasta. Kun tein niitä parille asiakkaalle, tuli yläkerrasta huomautus, että voisit hei täyttää tuollaisen itsekin. Ai minä vai…

Monessa muussakin asiassa on kyllä taas jutut menneet enempi teorian puolelle, kun ei ennätä hiljentyä, eikä muka ole 10 minuuttia päivässä hoitaa itseään. Sitten illalla huomaa, että ai niin, ois pitänyt, mutta en nyt millään jaksa enää. Huomenna sitten. Yksi ihminen sanoi käydessään, että jouluna ehtii sitten nukkua, mutta vähän kyllä epäilen tuotakin. Ehkä joulun jälkeen, kun on saatu porukat kunnialla lähtemään kotiin ja rauha on maassa taas.

Mielessä on koko ajan joulupäivän täysikuu, sen energian vaikutus alkaa jo tuntua, ja haluaisin jotenkin siihen valmistautua. En tiedä mitä tuo tehnee, mutta iso määrä energiaa on tulossa. Kun kerran kyseessä on korkeinta energiaa, mitä planeetalle on koskaan lähetetty, täytyy sen jotain vaikuttaa, olettaisin. Vähän on sama olo kuin ennen Kosmista hetkeä. Ehkä tämä menee muutenkin samalla lailla, ensin muutos on energiatasolla ja alkaa sitten vähitellen näkyä käytännössä.

Luontoon nuo siipiveikot myös kehottavat, mutta ihan totta hei, kaverit yläkerrassa, sää on aika mielenkiintoinen. Vaikka se kuinka olisi pukeutumiskysymys, räntä ja pimeä on minusta aika tyrmäävä yhdistelmä. Toinen vielä menee, mutta mielellään ei molemmat yhtä aikaa. Täytynee yrittää huomenna siinä vaaleamman hämärän aikaan mennä seisoskelemaan Puolen hehtaarin metsään hetkeksi. Ei paljon muuta kannata tehdä, kun ei liukastelu räntäisessä sammalikossa oikein innosta sekään. Pääasia varmaan, että pääsee hetkeksi ihan oikeaan metsään, ja saa piuhat kiinni ylös ja alas ja energiat tasapainotettua.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle