Ei jaksa oottaa...

Uutisia kun seuraa, tulee ekaksi tunne, että ootteko tosissanne, sitten alkaa ihmetellä miten tuossa pelaa mekaniikka/logiikka, ja sitten, että ei jaksa oottaa energioiden nousua… Ehkä olen vähän tavallista hidasjärkisempi, tai sitten toisinpäin, mutta en ihan pysty seuraamaan kaikkien tekojen logiikkaa. Luulisin, että tarkoitus on luoda parempaa omasta mielestä. En silti tajua, sori. En tajua miten asiasta tai asiatta hakkaaminen tuo rauhaa, uuden työpaikan, runsautta, naisseuraa tai mitä nyt sitten kyseiset yksilöt ovatkaan vailla. Enkä tajua sitäkään, miten seksuaalinen ahdistelu luo parempaa maailmaa. Toivoisinkin, että joku asianosainen valottaisi mitä hän kuvittelee asialla saavuttavansa. Joku juju siinä on, sillä pimeys palvelee aina valoa, ja ongelmien on noustava esiin, jotta ne voidaan hoitaa, joten vaikkei tajua, pitää vaan tehdä oma osansa.

Taidan alkaa säännöllisemmin pistellä lohikäärmeitä ja Kosmista timanttiviolettiliekkiä ja Kullanhopeista violettiliekkiä yhteen sun toiseen paikkaan ja myös yksilöille. Siitäs saatte. No asenne ei ehkä ole kaikkein rakastavin, mutta tarkoitus on hyvä, vaikka välillä ei jaksa ymmärtää. Kun aikomus on kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, voimme tehdä paljon hyvää. Se vaan tietysti edellyttää sitä, että silloin kun tekee jotain, vaikka lähettelee niitä tulilohikäärmeitä, on oltava oikeassa mielentilassa tai vähintäänkin pyydettävä enkeleitä apuun ja käytettävä sanontaa Kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Muulla asenteella ei oikein onnistu kunnolla.

Tekniikan ihanuutta enkelien kaa
Merkurius taitaa perääntyä. Aattelin vaan, kun ei toimi vaikka pitäisi, ja korjauksen jälkeenkin meni solmuun tiedostot. Olen ollut kovasti innoissani ja mielissäni kaikista ihanista ihmisistä, jotka innostuivat testiryhmään uuden kurssin kanssa. Käytännön jutut vähän hänksläävät. En kyllä silti tajua, kun raja tiedostojen jakamisessa pitäisi olla nelinkertaisessa määrässä, ja silti kuulemma liian moni on katsonut tiedostoja. Hmm. Ehkä niitä jaetaan eteenpäin ahkerasti? Tai pakkanen tai lumisade – hyvänen aika, Suomessa talvella – saa bitit solmuun. Itse luulen, että Merkurius tekee hommiaan. Se vaikuttaa yleensä aina.

Joka tapauksessa kurssi on aloitettu arkkienkeli Mikaelin seurassa, ja Rafael jo kovasti alkaa tulla esiin. Vaikka teen ihan itse kurssin, myös käyn sitä samaan tahtiin kurssilaisten kanssa. On aika mielenkiintoista olla myös kurssilainen, ja kokea muiden energia samalla, kun tekee omaa hiljentymistään. Kiitos Metatron, kun synkronoit meidät.

Matkaan taas käydään
Olen ollut myös mahdottoman mielissäni reissuista. Kyllä onkin ollut niin Jyväskylä-keskeistä elämää, että ihan ahistaa. Tammikuussa ja helmikuussa Joensuu, maaliskuussa Englanti, huhtikuussa Kypros ja toivottavasti vielä pari paikkaa johonkin väliin. Nyt jos joku kademielin katsoo noita maan nimiä, ei kannata. Voi kuulostaa aika ihanalta, mutta itse asiassa näissä hommissa on melko sama missä on. Kurssien jälkeen tehdään kotitehtäviä, ja aikaa jää yleensä hyvin vähän olla vapaalla. Toisaalta näkeehän tuossa maailmaa lentokoneen ikkunasta… Tai linja-auton, Joensuun reissulla, jee! Minä tykkään reissaamisesta, ja olen aina iloinen, kun kursseja on muualla, mutta lomamatkoja ne ei valitettavasti ole. Kivaa silti, ja vähän myös jänskättää kouluttaa englanniksi. Onneksi voi puhua käsillä, huitominen onnistuu aina.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032