Kollektiivinen talvi

Ihan pikkuisen pitää nurista: toivottavasti he, ketkä haikailivat kunnon talvea, ovat nyt tyytyväisiä. Ois jotain iloa näistäkin pakkasista. Itselle olisi kyllä kelvannut vähän lämpöisempikin versio. No, tehty mikä tehty.

Jos olen oikein ymmärtänyt, maan energia on kollektiivisesti sen asukkaiden energia. Päteeköhän se sama ilmastoon? Lady Gaia ja maaplaneetta kyllä putsailevat planeettaa luonnonilmiöiden kautta, joka vaikuttaa ilmastoon. Elementtien kautta tehdään puhdistusta, joka näkyy sateena, tuulena ja myrskyinä.

Silti pähkäilen tuota pakkasta. Mitä jos se onkin meidän tekemä? Joka ikinen kerta, kun joku Suomessa oleileva manailee tai ehkä ihastelee (no en usko, mutta mistä sen tietää…), että on kylmä, kylmä energia vahvistuu. Voisko se olla noin yksinkertaista? Saatiinhan me valtava raiskausten aaltokin, kun sitä tarpeeksi hehkutettiin pakolaisten tulon myötä.

Jollain konstillahan alamme joka tapauksessa muuttaa ilmastoa tulevina vuosina. Sitähän tehdään jo maailmalla, kemikaaleilla hälvennetään sadetta tai luodaan sitä. Alamme keksiä tähänkin puhtaampia henkisen teknologian tapoja, mutta voimme myös muuttaa säätä ihan itse. Tuota harjoitellaan muutamallakin Diana Cooper Foundationin kurssilla, ja hyvin tuntuu toimivan, kun ryhmissä sitä teemme. Olen itsekin muutaman kerran saanut pilvet kaikkoamaan siksi hetkeksi, kun olen tarvinnut. 
Jos moista alkaa kokeilla, pitää muistaa aina lisätä loppukaneetti Kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, sillä olemme melkoisen harjaantumattomia vielä näissä jutuissa. Toisen pouta on toisen ongelma, ja niin edelleen. Ja kaikki, minkä teemme itsekkäästi, luo karmaa ja ei-toivottuja seurauksia. Sitähän ei kukaan halua.

Kurssirintamalla ja elämässä muutenkin on melkoista energiaa menossa. Olen ollut aivan innoissani uudesta suunnittelemastani kurssista, ja mikä kivointa, sen energian tuntuvat tuntevan monet muutkin, niin ihania vastauksia olen saanut ilmoittautuneilta. Maanantaina aloitetaan, jee!!!

Olen myös pitkästä aikaa buukannut itseni Joensuuhun. Näillä pakkasasteilla kyllä mietin oliko hyvä idea tammikuun loppu, mutta jospa se keli olisi vähän lauhempi jo silloin. Reikimastereita uudistetaan Joensuussa, josta olen kovasti innoissani myös. Olemme päässeet niin hurjan paljon eteenpäin energioissa, että monet tuntemamme asiat kaipaavat päivitystä. Monet reikiläiset tietysti ovat hyvin vahvasti energiavirrassa, ja osaavat soveltaa nykyistä energiaa entisiin opetuksiin, mutta jos tuntuu, että oma reiki tai oma energia kaipaa vähän päivitystä, nyt on siihen hyvä tilaisuus.

Reiki on jostain syystä nyt kovasti tapetilla. Jyväskylään tulee keväällä yhdistetty I- ja II-kurssi, ja master-koulutus alkaa taas syksyllä. Reikiasiakkaita on myös enemmän jostain syystä. Tai siis tiedän kyllä miksi, johtuu energian muutoksesta. Tämän vuoden kurssien päivämäärät ovat vielä ihan hakusessa, ainoa mikä on varmaa, on Joensuu tammi- ja helmikuun lopussa. Kaikki muu on vielä karusellin kyydissä, ja pysähtymistä odotellaan.

Oli tosi hupaisaa, kun kaverin kanssa pelattiin Dianan yksisarvispeliä, ja sieltä sanottiin, että ideoita tulee. Astrologi väitti, että nyt tulee joku mahtava idea, ja kaikki mahdolliset kortit kertoivat samaa. Vitsi on siinä, että idea oli tullut jo ennen noita hehkutuksia, joten nyt sitten mietin siitäkö ne puhui vai oisko joku toinen vielä. Tai itse asiassa tuli toinenkin, mistä olin myös melkoisen innoissani ensin, ja nyt ymmälläni. Ihan normaalia. Jos se on se, mistä hehkutettiin, en todella tajua. Tai ehkä se on pelkoa. Miten minä, kuinkas minä, ai minä vai… sitä normaalia.

Taidan mennä visualisoimaan palmupuita meidän ostarille, tai ainakin lumen sulamista ja lintujen laulua. Enää muutama viikko, ja sitten on talvi ohi tältä vuodelta. Ah miten kivaa.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle