Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

Olen aivan satavarma, että tämä alkanut vuosi on se vedenjakaja, jolloin meidän on alettava elää niin kuin uskomme. Jossain vaiheessa kaikkien meditaatioiden, kurssien, harjoitusten ja enkeliyhteyksien ja muiden valon auttajien kanssa hengailun on alettava näkyä arjessa.

Kohti vuotta 2032 –opekoulutuksessa on paljon juttuja, joista olen innoissani (portaalit – jee!!), mutta myös harjoituksia, jotka ovat minusta todella tärkeitä. Minusta nimittäin olisi vallan hyväksi miettiä mitä asiat tarkoittavat ihan käytännössä. Se auttaa ottamaan vastaan uuden ja paremman, ja myös luomaan sitä, kun on mielikuva asiasta.

Esimerkiksi viidennen ulottuvuuden maailmassa arvostamme lapsia ja vanhuksia ja kaikkia siltä väliltä sekä muitakin planeetan ja universumien asukkaita. Mitä se sitten tarkoittaa käytännössä? En tiedä osaanko moista ajatella vielä viidennen ulottuvuuden tavalla, mutta ehkä 4D maailmaa voisi kuvitella, tai 5D alatasoja. Mitä jos kaikki mummot ja papat olisivat arvostettuja ja rakastettuja ja kunnioitettuja? Olisko se tarpeeksi hoivaajia ja hoitajia, vai ehkä aikaa avustajille? Voisiko se tarkoittaa sitä, että yhtäkään mummoa/vaaria ei jätetä, vaan jokaiselle on aikaa, hellyyttä ja huolenpitoa? Ja mitä se sitten tarkoittaa käytännössä?

Yksi juttu mitä olen myös pyöritellyt samaan aiheeseen liittyen on oman itsen rakastaminen. Mitä se tarkoittaa, ihan livenä? Ensiksikin itseään ei voi rakastaa käskystä, ihan turha kenenkään neuvoa moiseen. Rakkaus ei tule käskystä. Se voi tulla hyväksymisestä, ymmärtämisestä ja oivalluksesta, ja aloittelevan itsensä rakastajan voi olla helpompi kokeilla rakastaa elämäänsä. Kyllä se oma itsekin sitten jossain vaiheessa tulee mukaan.

Tai ehkä asiaa voisi hakea käytännön kautta. Mitä se tarkoittaa, jos rakastan itseäni? Ajankäytön järkiperäistämistä? Kävelylenkkiä kerran päivässä? Hemmotteluhoitoja? Sitä, että teen ruokaa, josta itse tykkään enkä sitä, mitä kaikkien muiden mielestä pitäisi? Luulen, että käytännön rakastavien tekojen tekeminen itselle alkaa vaikuttaa myös energiatasolla, ehkä jopa helpommin kuin toisin päin.
Nyt kun upouutta kurssia on testailtu jo toista viikkoa, olen saanut ihmisiltä ihan kivasti palautetta. Ei olisi vielä tarvinnut, mutta kiitollisuudella on otettu vastaan. Haluaisin kuitenkin, että tämä kurssi ja tietysti kaikki muutkin aiheuttavat ihan oikeita, käytännöllisiä muutoksia. Ihan kiva, jos olemme teoriatasolla valaistuneita, mutta kun se pitäisi näkyä myös jokapäiväisessä elämässä. Toivonkin kovasti, että kurssin loppupuolella tai sen jälkeen saan tietää mitä ihanuuksia elämässä on tapahtunut. Niitähän taatusti tapahtuu:).

Kommentit

  1. Tosi hyvä kirjoitus. Tätä olen itsekin joskus miettinyt, että mitä se tarkoittaa käytännön elämässä, jos ihminen on henkisesti kehittynyt, miten se ilmenee ihan arjessa. Joskus tuntuu, että se olisi jonkun henkisen kehityksen mittari, kuka vaan pystyy näkemään korkeampia olentoja ja kommunikoimaan heidän kanssaan. Eikö nimenomaan se ole tärkeämpää, että oikeasti toimisi sydämestä käsin jokapäiväisessä elämässä, tekisi hyviä asioita, jakaisi onnellisuutta ja rakkautta ympärilleen (sen minkä pystyy) <3

    VastaaPoista
  2. Juu, erakoiden ja luostarien aika on niin ohi... Arjessa meidän pitää elää todeksi oma valomme, ja se on ainoa mittari henkisestä kehittyneisyydestä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi