Mitä yhteistä on karmalla ja tietokoneella?

No tietysti se, että kummankin kanssa osa porukasta heittäytyy lattialle ja leikkii kuollutta. Molemmat ovat asioita, jotka ovat ymmärrettäviä, opittavia ja avuksi, mutta molemmat ovat myös asioita, joissa on h y v i n helppo syystä tai toisesta heittäytyä osaamattomaksi ja oppimattomaksi. No joo, ehkä vähän tylyä. Tai sitten ei, kun ajattelee kaikkia ongelmia, joita olen selvitellyt viime aikoina. Yksi hupaisimmista oli Englannista tullut kysely, miksei Englannissa lähetetty sähköposti mene perille englantilaiseen sähköpostiosoitteeseen asiassa, joka ei koske minua millään lailla. Oikea vastaus olisi tietysti ollut, että lue se virheilmoitus. Tai se juttu, miten tehdä omalla laitteella yhtä sun toista, silloin kun en tiedä laitteesta edes mikä se on, mikä on ongelma tai muuta oleellista. Tiedän, että Mäntsälän prinsessa taas naureskelee, että tuo johtuu siitä, että olen nörtti. No juu, olen. Mutta ei se tarkoita sitä, etteikö lukemisen osaaminen olisi tärkeää muillekin.

Ja jos karmasta taas narisisi, niin ihan oikeesti hei. Onko vielä pakko uskoa niitä saarnaajia tai ns. tietäjiä, jotka kasaavat syyllisyyttä ja pelkoa ihmiselle, koska hän on edellisessä elämässä tehnyt/jättänyt tekemättä jotain? Se oli edellisessä elämässä, jos nyt yleensä on edes totta. Vaikea sitä on nyt muuttaa. Tai no, voi muuttaa, jos sen nyt tarpeelliseksi kokee, mutta yleensä ei ole mitään tarvetta. Olemme kaikki töpeksineet, kärsineet, tehneet monenmoista, kokeneet epäonnistumisia ja kaikenlaisia suhteita. So what. Tätä elämää ei voi perustaa siihen, mitä jonkun toisen tai edes omasta mielestä on joskus edellisissä tehnyt.

 Karma poistettiin Kosmisena hetkenä 21.12.2012. Se siitä. Sitä ennen sitä kevennettiin pikku hiljaa vuosien ajan. Nyt olemme pikakarman piirissä, eli sitä saa mitä tilaa nopeasti eikä se jää seuraaviin elämiin. Jos on karmallinen ihmissuhde, karmallisia asioita, velvoitteita tai oppiläksyjä, niiden perusteena ovat omat uskomukset ja käyttäytymismallit, ei todellinen karma enää moneen vuoteen. Karma ei ole koskaan ollut rangaistus, se on ollut tapa kulkea ylösnousemustietä puhdistaen ja kohottaen energioita, palautejärjestelmä, josta olemme nähneet miten menee. Vaikka nyt aiempina vuosituhansina ei oo ehkä mennyt ihan putkeen, ei ole mitään syytä jatkaa ongelmien kanssa. Jos siis ihan välttämättä haluaa uskoa, että itsellä on karmavelkaa, se tarkoittaa vain, että asioille on syytä tehdä jotain, kehotus muuttaa elämäänsä paremmaksi, ei tekosyy voivotteluun ja paikallaan pysymiseen.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032