Tää on nähty, eli ihana apina

Olen ahkeroinut omien nettisivujen ja muun oman matskun kanssa nyt pari päivää. Piti pari viikkoa, mutta kun taas kävi näin, eli toisten aikataulut jyräsivät omat toiveet. Onneksi nyt on muutama päivä vielä aikaa, ja sitten voi alkaa julkistella yhtä sun toista. Ja sitä paitsi nautin kovasti nettisivujen tekemisestä taas välillä, niin paljon, että mietinkin tarviisko kukaan tuttu uusia sivuja, nyt kun vauhtiin pääsin taas koodien kanssa.

Olen saanut jostain syystä kovasti palautetta aiemmista kursseista. On ihana, kun ihmiset ovat kertoneet miten he ovat kokeneet ne hyviksi ja saaneet asioita kuntoon ja elämäänsä parempaan kurssien avulla. Luulen, että tuo palautesuma on enkelien kehottamana, sillä olen taas kerran kyseenalaistanut kaikki mitä teen. Se on tää apina. Nähty, tehty, mitähän sitten.

Uusi ilmaiskurssi on mietinnässä, koska siihen yläkerran kaverit kehottivat. Tavallaan jo tiedän mitä siihen tulee, mutta en tiedä miten saan halutun vaikutuksen. Ehkä voisin tehdä jonkun diilin enkelien kanssa, he, ketkä lähtevät kurssille, saavat jonkun chakrapuhdistuksen. Tai jotain, pitää miettiä. Olen jo varmaan yli vuoden tiennyt senkin, että uusi kurssi tai ehkä koulu edistyneille olisi tarpeen. Sekin alkaa ehkä vähitellen tulla ajankohtaiseksi, sillä huomaan aina silloin tällöin miettiväni asioita, mitä pitää ottaa mukaan.

Tämä energioiden muutos aiheuttaa monenmoista. Toisaalta on paljon heitä, ketkä ovat vasta heräämässä, ja tarvitsevat alkuopastusta, toisaalta myös alku lähtee eri tasolta kuin muutama vuosi sitten, tai edes viime vuonna. Toisaalta he, ketkä ovat vuosia näitä henkisiä polkuja tallanneet, ovat jo käyneet kaikki kurssit ja tehneet kaikki tehtävät, ja jotain uutta olisi aika. Vaikka meidän on tarkoitus olla käveleviä mestareita, kuten Tim Whild ja Diana Cooper sanovat, walking masters, jotain uutta ois kiva olla meillekin. Walking master tarkoittaa ihmistä, joka elää mestaruuttaan täällä, ihmisenä, joko ylösnousseena mestarina valiten ihmisenä elämisen tai ei vielä ylösnousseena, eläen kuitenkin jo viidennessä ulottuvuudessa.

Ei taida ihan vielä rahkeet tuohon riittää, ainakaan joka päivä. Mietinkin tänään, että aina välillä sitä rakkaudellista olotilaa auttaa mitä väliä -asenne. Siis silloin, kun ei pääse yli eikä ohi kollektiivisesta uskomuksesta tai omista haittaavista uskomuksista. Esimerkiksi: kehoni ei ole täydellinen – mitä väliä, rakastan sitä kuitenkin. Tai maailmassa, tai Suomessa, tai ainakin Jyväskylässä on edelleen yllättävän paljon kolmannen ulottuvuuden ihmisiä – mitä väliä, minä nostan kuitenkin energioitani. Pidemmän päälle ei hyvä konsti, mutta silloin, kun maailma mättää, eikä jostain syystä pääse takaisin korkeampiin energioihin, voi olla hyödyksi.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle