Korkeakoulutusta

Olo on vähän outo, reikimastereiden uudistumiskurssin korkeiden energioiden jälkeen on taas vähän kartoitettava omaa energiatasapainoa. Kuten kaikille nalkutan koko ajan, on otettava arkipäiväiseen käyttöön omat oivallukset ja energiapäivitykset, mutta kuten kaikki valittaa koko ajan, ei se oo ihan niin yksinkertaista. Mikä on silkka tekosyy, myös itsellä.

Itse asiassa vaikeus tässä kohtaa on nuo hitaasti uuteen asentoon vääntyvät kuudet aivot. Juu, ne toimii todella nopsaan kyseenalaistaen ja keksien uusia juttuja ja pyöritellen yhtä sun toista, mutta nyt, kun pitäisi tajuta, että nostapa ajattelua pysyvästi vähän laajemmaksi ja korkeavärähteisemmäksi, jumittuivat vähän hitaammalle vaihteelle. Kyllä se siitä. Jossain sanottiin, että kun olo on kuin vasta heränneellä, maailmaa katselee uusin, vähän ihmettelevin silmin, ja tuntee itsensä kuin turistiksi, se tarkoittaa hyppäystä energioissa. Oma energiataso on päivittynyt korkeampaan värähtelyyn, ja nyt on etsittävä reittinsä maailmassa uudelleen.

Sitä tässä siis pähkäilen. Yksi asia selvisi Joensuussa, seuraavan kirjan aihe. Niitä on niin monta tulossa, että normaaliin tapaan valmista ei synny, mutta nyt, yleisön pyynnöstä, tehdään ensin tässä välissä uusi henkisen tien opaskirja. Vähän lohikäärmeitä, vähän yksisarvisia, vähän kristalleja, eli infoa tyypeistä ja asioista, jotka ovat ehkä vähän tuntemattomampia. Valmista pitäisi olla jo nyt keväällä, jotta olisi tilaa myös muulle, joten toimeen kai pitäisi tarttua.

Ja Englannin matkaa pitää valmistautua ainakin lukaisemalla manuaalit englanniksi, inhottava opettaa, jos et muista yhtään ilmaisua englanniksi. Voisi ehkä myös tarkistaa vähän matkaan liittyviä faktoja, kuten miten se ohjelma olikaan suunniteltu, jotta tiedän mitä kaikkea pitää raahata mukana ja kuinka pitkiä päiviä on luvassa. Hämärä mielikuva on, että meillä piti olla myös illat hommia. Missähän välissä siellä on tarkoitus syödä? Vai kuvitteleekohan ao. järkkääjät, että jokainen syö aamulla englantilaisen aamiaisen ja jaksaa jatkaa hamaan iltakymmeneen. Ei tule onnistumaan. Tai tarkemmin ajatellen energia voi kyllä kantaa pitkällekin, ehkä ongelmat liittyykin enempi nukahtamiseen, kun on päivän pyörinyt korkeissa energioissa.

Yhä enemmän alan olla varma siitä, että joka ikinen meistä pystyisi paljon enempään kuin itsellemme annamme luvan. Luultavasti kaikki ei ole niin hulluja testaajia kuin itse sopivissa olosuhteissa, mutta pikkuriikkisin muutoksin voisi saada paljon aikaan. Mietin vain tuota siksi, että vaikka menen kovasti haluamaani koulutukseen, ja luultavasti valmistun Diana Cooper Foundationin principal opeksi jossain vaiheessa, samaan aikaan mielessä pyörii muitakin korkeammalle tähtääviä koulutuksia. Kuten kaverit yläkerrassa muistaa nalkuttaa, opeta opettajia. Ja nykyään tarkoittavat vielä jatko- ja täydennyskoulutusta, joten saammepa taas nähdä. Joensuussa oli puhetta jo yhdestä henkisen tien koulutuksesta edistyneille, eli Serafinan koulusta. Serafina on serafi, siis niitä korkeimmalla värähteleviä enkeleitä, ja koulutusta ois hänellä tarjolla, ken sinne asti yltää.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle