En halua olla järkevä

Aprillipäivän uutisissa on aina minusta hauskinta se, että itse asiassa melkein mikä tahansa uutisvirrassa voi olla aprillia. Kaikki näyttää Ette oo tosissanne –jutulta. Tai sitten kauneus on katsoja silmässä, eli tämä maa(ilma) on minusta niin hassu, puhumattakaan muista. Kuten olen noin pari miljoonaa kertaa sanonut, huolellisen harkinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että ihmiset ovat omituisia.

Olen naureskellut myös itselleni. Pari päivää oli kamala En halua olla järkevä –kohtaus. Se ilmeni mm. niin, että katselin uusia asuntoja, koska en jaksa olla järkevä ja asua tässä asunnossa, jossa on paljon hyviä puolia. Pakko päästä pois, tai paremminkin muuttaa, mm. siksi, että muuttaminen on minusta kivaa, ja olen tehnyt sitä ihan liian vähän viime vuosina. Selitin sitten löytämiäni vaihtoehtoja kaverille, ja kun luettelin miksi ne ovat huonompia kuin nykyinen, kaveri ei meinannut millään tajuta miksi haluan muuttaa. No, juuri siksi. En tahdo olla järkevä.

Aina silloin tällöin tulee näitä kohtauksia, tunteita, mitä lie. Silloin kaipaan kovasti niitä aikoja, kun maanantaina sanoin lapsille, että perjantaina muutetaan Jyväskylään, ja sitten muutettiin, tai tuli tehtyä jotain muita äkillisiä hyppyjä tuntemattomaan. En tiedä mihin se huimapää hävisi, ehkä kaikkien kuviteltujen velvollisuuksien alle. Kuviteltujen, kyllä, sillä kukapa muu niitä olisi harteilleni nostanut. Oma valinta.

 Ehkä kyseessä on myös se, että kuten moni muukin, elän enemmän oman näköistä elämää nykyään, kuunnellen intuitiota ja enkeleitäni. Ei ole tarvetta niin suuriin mullistuksiin kuin joskus oli. Tai sitten nimenomaan toisinpäin, eli muutoksen pelko jumittaa paikoilleen. En nyt tuosta oikein tiedä, muutoksia on tapahtunut aika paljonkin, mutta ehkä se järki – mikä kamala kirosana – pitää huolen siitä, ettei tule tehtyä ihan hulluja juttuja. Pitääkin miettiä asiaa, sillä minun elämässäni järki ei oikein ole hyvä opas. Kyllä sitä pitää osaltaan kuunnella, mutta pääasiassa järkevät asiat saavat aikaan niin suuren ahdistuksen, että eivät voi olla hyväksi.

Josta tuli mieleen, että olen kiitollinen ynnä iloinen ihanaisista enkeli- yms. opettajistani, jotka auttavat saamaan opetustunnit kasaan seuraavaa pätevyyttä varten. Pääsen pitkästä aikaa pitämään kursseja muillekin kuin opeille, ja sehän on aina hauskaa. Oman huhtikuun Transform Your Life –koulutuksen jälkeen pidän toukokuussa Jyväskylässä, Helsingissä ja Pihtiputaalla aiheeseen liittyviä kursseja. Netissä otsikolla Elämä uudelle tasolle. Transform Your Life, muuta elämäsi, on hyvin monipuolinen ja ajankohtainen koulutus, jota on kiva alkaa levitellä laajemminkin. Itse asiassa olen tähän kuuluvia juttuja tehnyt jo jonkin aikaa, kuten kehokurssi ja runsauskurssi. Nyt sitten ihan livenä vielä lisää, ja lisäksi pääsen istumaan bussiin tuntikaupalla. Ah tätä onnea! Eikä juuri mitään järkeä, paljon koulutuksia lyhyellä aikavälillä isojen välimatkojen päässä. Eli vielä parempi:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032