Ihanuuksien ihmemaa

Olen aivan mahdottoman innoissani kaikesta pupuruuasta, jota täällä Kyproksella on. Saari, jossa ei ole kovinkaan paljon elintarvikkeiden vientiä, eli myrkyt ovat minimissä verrattuna moniin muihin paikkoihin. Paikallinen kasvisten ja hedelmien kauppa on aivan loistava, siellä myydään sesonkien mukaan, eikä rahdata kaukomailta mitään.
Transform Your Life -kurssi, Muuta elämäsi, on nyt sitten käyty. Mielenkiintoinen kurssi, ja tulee olemaan suuri ilo muutella kurssilaisten elämää heidän kanssaan. Omalta kohdaltani muutama pieni yksityiskohta jäi jumittamaan, mutta yläkerran terveiset olivat sen verran suorasukaisia, että luultavasti tulee kaiveltavaksi loputkin jäämät pikapuoliin.

Oli ihana todistuksensaantiseremonia. Kurssilaiset tietää miten ihania ne voivat olla, ja tällä kertaa tuli vielä terveisiä arkkienkeli Metatronilta ja ylösnousseelta mestarilta Djwhal Khulilta. En tajunnut, miten iso juttu tämä oli yläkerran mielestä, ja ehkä omastakin mielestäni. Jonkun testin olen suorittanut ihan selvästi.

Täällä on vasta pääsiäinen tulossa, ja illalla istuimme katukahvilassa katsomassa paikallista juhlapäivää, Lasaruksen päivää. En ihan nähnyt mitä siinä kulkueessa kannettiin, mutta komeaa oli, poliiseja, soittokunta, pappeja, lippuja ja joku pyhäinjäännös. Susan sanoo, että pääsiäinen on melkoista juhlaa täällä, joten pitää varata ruokaa, koska kaikki paikat ovat kiinni, ja toisekseen ei kannata kuvitella nukkuvansa, sillä kokkoja, ilotulituksia ja muuta juhlintaa riittää. Odotan mielenkiinnolla.

Huomenna alkaa oma opettaminen, Kohti vuotta 2032 in English. Vähän hermostuttaa, mutta onneksi olen jo viikon elänyt englanniksi, sujuu paremmin kuin kylmiltään. Olen hehkuttanut sitä kurssia niin pajon, että kurssilaisten odotukset ovat kovat. Toivottavasti osaan välittää sen kaiken hienouden kunnolla, että saan muutkin ymmärtämään miten loistava se on.

Tänään on välipäivä, vuoristoon, rannalle ja lounalle johonkin mukavaan paikkaan - heti, kun työt on tehty.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle