Käänne

Ihan selkeä muutos energiassa tapahtui illalla. Tai ehkä tarkemmin sanottuna huomasin sen illalla sohvalla lojuessani. Monet astrologit ja muut hörhöt ovat hehkuttaneet tätä uutta kuuta selkeänä käänteenä parempaan, uuden luomiseen ja ties mihin. Hmm. Saattavat olla jopa oikeassa.

Alkuvuosi oli vähän tikkuista monella kuulemma. Ei itsellä kovasti, mutta joissain kohti, joissa tein mitä piti enkä mitä halusin, huomasin saman hankaluuden. Nyt on tunne, kuin olisi astunut rappusissa yhden ylöspäin ja suurin osa roskasta olisi jäänyt sinne alemmas. Osansa voi olla tietysti silläkin, että sain vihdoin sanotuksi, että teen yhden jutun valmiiksi, mutta sen jälkeen joku toinen ottaa sen hoitaakseen. Iso taakka hävisi harteilta, kun tiedän, että jossain vaiheessa se loppuu.

Illalla myöhään energioita ihmetellessäni sain myös yhden niistä ideoista, jotka melkein pudottavat sohvalta ja pistävät pomppimaan innosta. Yksisarviset nauroi ihan hervottomana vieressä, kun taas olin ymmyrkäisenä. Metatroniakin hymyilytti, mikä on aika saavutus. Minulle Metatron on yleensä vähän totisempi ja jämäkämpi - tarpeen mukaan, tietysti. Laitoin ideani Facebookiin, koska kyseessä on nimenomaan tämän päivän asia, ei jatkuva. Vähän tuntuu, että onko hyvä idea kertoa kaikelle kansalle, mutta kaipa minun pitää julkisestikin luottaa omaan opastukseeni.

Olen todella kiitollinen Pihtiputaan prinsessalle kaikesta mitä hän tekee minun ja tulevien kurssilaisteni hyväksi. Ihana päästä pitämään peräti kolme (!) kurssia Pihtiputaalle, tai itse asiassa vähän siitä pohjoiseen jossain paikassa, mistä en tiedä mitään. Ensin 17.5 illalla heivataan esteitä rakkauden tieltä, sitten 18.5 päivällä puhutaan kehossa olemisen ihanuudesta ja siitä, miten keho on luotettava kumppani ja opas täällä ollessamme. 18.5 on vielä iltakurssi, jossa sitten pistetään runsaus elämässä kuntoon. Tosi kivaa!

Odotan myös aika innoissani Elämä uudelle tasolle –kursseja Jyväskylässä ja Helsingissä. Nehän on samaa juttua tuon Pihtiputaan ihanuuden kanssa, kumpikin päivän kursseja. Vähän on helpottanut se Lopeta se kitinä ja tee jotain –tunne, joka vaivasi koko vuodenvaihteen ja alkuvuoden, mutta selkeästi samaa sarjaa ovat nämä kurssit. Olen niin varma kuin olla voi, että ohjat on syytä ottaa omiin käsiin ja lopettaa iänikuinen odottaminen. Odottamisella saa vain lisää odottamista. ja itse tietysti olen siinä hyvä esimerkki. Mutta hei, siksi juuri tiedänkin ettei se toimi:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032