Koulutusta


Yksi asia mistä olen kovasti iloinen liittyen Diana Cooper Foundationiin, on se suuri joukko tuttuja ja ystäviä, joita olen saanut eri puolilta maailmaa. Yksi heistä on Susan, jonka luona olen taas Kyproksella. Vuorossa on opiskeluosio, ja ensi viikolla on opettajan hommat edessä.

Tänään teimme kävelymeditaatiota meren rannalla, ja sen päätteeksi ennätin vielä mereen uimaan. Huomenna ilmeisesti kokeillaan naapurin uima-allasta. On tää kurssilla olo joskus aika hienoa:).

On myös hienoa saada puhua kaikenlaisia tulevaisuuden suunnitelmia kouluun liittyen. Susan on jo Principal Teacher, ja minä kohta, joten kuuluu toimenkuvaan miettiä isompiakin asioita. Kaikenlaista onkin saatu suunniteltua, ja nyt kun vielä puhutaan Dianan kanssa, voidaan julkistaa juttuja. Tai niin no, kakki ollaan kiireisiä, joten katsotaan missä vaiheessa asiat tulee julkisiksi, mutta kulissien takana on kuitenkin käynnissä monen moista, josta olen kovasti iloinen ja innoissani.

Sopivan lämmintä, alle 30, illaksi viilenee, meri on lämmin, kukkia on jo paljon... Kyllä täällä muutaman viikon viettää mielellään.

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta