Urakkamutkuttamista ja parilla eurolla mielenrauhaa

En edes muista moniko planeetta oli menossa takaperin ja solmussa keskenään. Itse asiassa vähän kyllästyttää aina seurata mikä menee minnekin ja minkälaista energiaa meille yläkerrasta syydetään. Kyllästyttää siinä mielessä, että eikö kumminkin olisi suotavaa elää elämän virrassa ihan sen mukaan mitä sisäinen viisaus sanoo, eikä miettiä että ei ihme, että mättää/on hienoa/tms. kun Saturnus/Merkurius/Jupiter/tms. menee jonnekin suuntaan tai on tulossa ylösnousemusenergiaa?

Jotain on kumminkin taas menossa, sillä aika moni kuulostaa olevan kurkkua myöten täynnä jotain. Muutama on jo tehnyt ratkaisuja, hyvä heille, ja veikkaan, että kohta tekee moni perässä. Vitsi on tietysti siinä, että kun venyttää ratkaisuja ja/tai päätöksiä tarpeeksi kauan, ne voivat sitten olla rajumpia kuin muuten. Ihan kivaa sinänsä, mutta ehkä helpommallakin voisi päästä.

Joku ahdistus tai kerääntynyt stressi vaivaa kyllä täälläkin. Olen lähdössä viikonloppuna Kyprokselle, opettamaan ja opiskelemaan ja tekemään vähän muitakin hommia, ja sain kamalan stressin sekä menosta että kamoista. Näin ahdistavaa unta siitä miten bussissa ei riittänyt istumapaikkoja kaikille, ja muutenkin matka oli vähän tikkuista. Selkeä stressireaktio ihmiseltä, joka rakastaa bussissa istumista… No, tuosta selvisi kun meni varaamaan istumapaikan ja maksoi kaksi ja puoli euroa. Mitä vetoa, että olen ainoa koko yöbussissa, ja meni kaikki eurot hukkaan:). Ehkä tuosta mielenrauhasta voin kuitenkin maksaa. En tajua mistä moinen ahdistusreaktio ilmaantui. Ehkä riittävän kauan jatkuneesta ikuisesta kiireestä ja kaikesta, mikä pitää saada aikaiseksi ennen matkaa.

Toinen vastaava kohta oli, kun tajusin, että mukaan saa ottaa ruhtinaalliset 6+14 kiloa matkatavaroita. Ihan riittävästi varmasti lomamatkalle. Työmatkalle, jonne tulee kannettava tietokone, kaksi kameraa, äänityslaitteet, kaikkien laturit ja muut tarvikkeet, kolme opetusmateriaalikansiota, kursseilla tarvittavat kirjat, kristallit, kortit ja muut kamat ja vielä henkilökohtaiset kamat kahdeksi viikoksi, ei riitä millään. Onneksi rahalla tuostakin selviää. Eli nyt on ostettu urakalla mielenrauhaa, ja olen sitä mieltä, että kannatti. Nyt kun vielä saisi tehtyä kaiken mitä pitää ennen lähtöä.

Olen viime ajat pyydellyt selkeyttä omasta tiestä arkkienkeli Gabrielilta. Tulokset ovat kyllä mielenkiintoisia. Yhtenä yönä Diana kyseli vähän tiukempaan sävyyn jostain asiasta, enkä tajua miten se juttu liittyy yhtään mihinkään. Kaverini sanoi pitkästä aikaa tavatessamme sellaisen kommentin minun urastani, että jäi varmasti mieleen. En ikinä ole kuullut hänen puhuvan niin painokkaasti ja ottavan kantaa niin vahvasti, joten oletan sen liittyvän pyytämääni selkeyteen. Pitänee ottaa harkintaan, josko se ura urkenisi sinne päin mistä oli puhe.Tajusin myös vihdoin mistä Serafinan koulussa on kyse. Se on hienoa, ja auttaa eteenpäin.

Olen myös huomannut kyseenalaistavani vielä enemmän mm. lukemaani. Yhdessä henkisen tien kanavoidussa oppaassa kirjoittaja kertoi saaneensa opastusta henkimaailmasta. Vitsi oli siinä, että hänen oppaansa oli viidennessä ulottuvuudessa. Hei, ihan oikeesti. Eikö jokainen henkistä tietä kulkeva ole viidennessä ulottuvuudessa ainakin hyvinä hetkinä? Viidennessä ulottuvuudessa oleva henkitason auttaja ei ole ylösnoussut mestari, vaan ihan tavis opas. Ihan hienoa opastusta itselle varmasti saatavilla siltäkin tasolta, mutta niin hienoa, että sitä on muille asti jaella? Vähän epäilen.

Mutkutusta ovat aiheuttaneet myös viime aikojen oivallukset. On hassua, että sama asia jonkun toisen sanoin kerrottuna aukaisee uusia ikkunoita. Tässä nimenomaisessa tapauksessa toisen numerologin näkemys minun kartastani. Saman tyyppinen tulkinta, eikä mitään yllätyksiä  - tietenkään:). Silti tapa kertoa yhdestä asiasta oli vähän erilainen, ja tajusin jotain, mitä en ole koskaan ennen ymmärtänyt. Sitten vaan tuli mieleen hyvin monta mutta kun –lausetta, enkä ole vieläkään ihan varma. On hyvä, kun tajuaa numeroiden olemuksen, on helpompi tajuta miksi samasta energiasta voi nähdä eri puolia. Joten kyllä se tästä sisäistyy tuokin juttu.

Olen mahdottoman mielissäni kaikista ilmoittautuneista Helsingin, Jyväskylän ja Pihtiputaan kursseille. Ainakin osa on tuttuja nimiä, eli pääsen vihdoin tapaamaan ihmisiä, jotka ovat olleet nettikursseillani. Ihanaa!

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi