Huippaa jo hiukan eli kolme lauantaita putkeen

On ollut melkoista energiavyörytystä muutamat päivät. Kohti vuotta 2032 –koulutuksessa on voimakkaita visualisaatioita, esim. eilen tuotiin kosmisten chakrojen energiat ihan itselle. Tänään portaaleissa seikkaillessa alkoi tuntua, että lujaa menee, nimittäin värähtelyn nousu. Eilen lisäksi jostain kumman syystä innostuin kuuntelemaan vielä illalla Diana Cooperin ja Tim Whildin visualisaatioita, osaa vain taustalla, mutta arkkienkeli Metatroniin tuli keskityttyä, säteiden vuoksi tietysti. Ae Metatronin retriitin ympärillä kun on pienempiä temppeleitä 12, yksi jokaisella Alkulähteen energian säteellä. Nyt ymmärsin nekin energiat uudella tasolla, aiemmin vain oma kahdeksas säde on ollut kovempi juttu, mutta muutkin näköjään aukeavat vähitellen.

Nyt sitten olo on vähän hutera, eli taidan tästä painua kävelemään ihan kunnolla ennen yötä ja sen seikkailuja. Olen viime aikoina Dianan uusimpien juttujen innoittamana käynyt öisin mestari Kuthumin oppimisen saleissa, eikä nekään varsinaisesti madalla energoita… En tiedä mikä on, mutta nyt on kauhea tarve mennä eteenpäin vauhdilla. Oisko jotain tulossa, hommia energiatasolla, en tiedä. Vähän aavistelen tulevia, ja varsinkin Metatronin sivuhuomautukset kanavoinnissa antavat ymmärtää, että nyt tai ei koskaan, jos aikoo hypätä tulevaan vauhtiin mukaan. En tiedä onko yleistä vai henkilökohtaista, sen näyttää aika taas kerran.

Muutenkin 2032 on loistava koulutus, kuten olen varmasti joitakin kertoja maininnut. Opettajiakin on maailmassa jo neljä, ja minä ainoa masterope vielä hetken aikaa… Kohta tulee lisää, molempia. 2032 on niin ihana sekoitus kaikkea mielenkiintoista, että opekin on melkein koko ajan silmät ymmyrkäisinä ihmettelemässä. Ja on tosi hienoa, että Metatron ja lordi Kumeka ovat siinä niin vahvasti mukana, koko ajan voi kysyä, jos on jostain epävarma. Lisäksi vielä yhden loistavan tulevan open kanssa tajuttiin uusi henkinen työkalu. Tai mistä minä tiedän onko uusi, ehkä jossain jo käytössä, mutta en ole ainakaan ikinä ennen kuullut, ekaa kertaa eilen kurssilla.

Olenkin sitä mieltä, minkä myös olen sanonut ennenkin, että meillä on nykyään aivan mahtavat mahdollisuudet monenlaisiin asioihin. Monet entisistä osaamisistamme nousevat käyttöön, ja ainoastaan oma pelko tai itsen vähättely voi estää niiden käytön. Moni kuvittelee vieläkin, että on käytettävä kaikkia hienoja juttuja, kuten reikiä, samalla tavalla kuin ennenkin, vaikka olemme jo aikoja menneet ohi entisestä. On myös melkoisen älytöntä ajatella, että Suomessa ei synny mitään uutta henkistä, sillä hei, me olemme ainoa maa maailmassa, johon ei synny yhtään uuden ajan kultaista kaupunkia. Suomi on ainoa maa maailmassa, joka nousee maana viidenteen ulottuvuuteen, joten kaupunkeja ei tarvita. Kai se nyt vähitellen alkaa jossain näkyä? Ei pysyvä muutos viidenteen ulottuvuuteen yhdessä yössä tapahdu.

Olen jo kolmatta päivää peräkkäin elänyt lauantaita. Joku eksynyt sielu kysyi kadulla mikä päivä tänään on, ja vastasin lauantai. Onneksi pistelin hänelle enkeleitä avuksi muutenkin, sillä tajusin vasta puolen tunnin kuluttua, että elettiin perjantaita. Tänäänkin selitin ihan iloisesti lauantaitunnelmia ihmisille, kunnes joku huomautti, että ehkä ei enää… Joo, joo, tiedetään, kävelemään….

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032