Kiva Merkurius ja ihanat lohikäärmeet

Planeettojen perääntyminen on minusta mielenkiintoista. Tietysti siksi, että eihän ne edes peräänny, me vaan ymmärretään asia niin. Ja jos oikein olen ymmärtänyt, Jupiterin perääntyminen itse asiassa vain vahvistaa sen hyviä ominaisuuksia. Kaverini astrologi kutsuu Jupiteria aina joulupukiksi, koska se tuo lahjoja. Oispa siis somaa jos niitä tulisi nyt roppakaupalla. Alkaen nyt vaikka siitä, että tulisi matkalaukku kotiin. Ei vielä näy, mutta onneksi jo tiedän missä hän piilee, Kyproksella edelleen tai taas, en ole ihan varma. Luulen, että taas.

Tänään Merkurius pyyhältää auringon tältä puolen. Tapahtuu suht harvakseltaan, ja aina tapahtuessaan viestinviejäplaneettana avaa meille vahvemman kanavan sieluumme. Sehän on muutenkin tietysti jo kaikilla paljon vahvemmalla tolalla kuin joku vuosi sitten. Jotain muutosta nämä planeettojen liikkeet, tai mikä lie, on aiheuttanut. Ihan selkeästi huomaan, että asiat, jotka aiemmin olivat tärkeitä, eivät enää ole sitä ollenkaan. Eli esteet, joita ajattelin asioissa olevan, eivät enää joko pidä paikkaansa tai en välitä niistä enää pätkääkään, jolloin niillä ei ole voimaa minuun. Mielenkiintoista. Voi tietysti johtua myös kaikesta työstä, mitä tehtiin Kyproksella, täytyyhän sen jossain näkyä, että on käynyt kaksi vaikuttavaa opekoulutusta. Tai toisen käynyt ja toista opettanut, mutta kyllä se aina opeen itseenkin vaikuttaa.

Olen niin mahdottoman innoissani Kohti vuotta 2032 –koulutuksesta. Siihen kun on koottu kaikkea, mitä tässä siirtymäajassa tarvitaan niin henkilökohtaisesti kuin laajemmassakin mittakaavassa, planeettaa myöten. Loistava koulutus, jonka avulla pystyy saamaan enemmän irti tästä ajasta ja tukemaan ja auttamaan muitakin. Kaikki opekoulutukset ovat omanlaisiaan, ja omalla tavallaan ihania. Tämä 2032 on kyllä tämän hetken ehdoton suosikki. Tai niin no, Atlanis myös. Ja mestarit. Ja Lemuria. Ja enkelit. Ja yksisarviset. Transform Your Life, Muuta elämäsi, ei opekoulutuksena oikein innosta, mutta muuten se koulutuksena on hyvä. Elämme nyt aikaa, jolloin jokaisen on muutettava elämäänsä, tai itkettävä ja muutettava, ja juuri siihen tuo koulutus antaa eväitä roppakaupalla. Kuten kohta saavat kurssilaiset havaita, Jyväskylässä, Helsingissä sekä Pihtiputaalla.

Kohti vuotta 2032 –koulutuksesta vielä sen verran, että se on ainoa Diana Cooper Foundationin koulutuksista, jossa puhutaan lohikäärmeistä. Juu, koulutukseen kuuluu myös yksisarviset, Metatron, Kumeka, portaalit (jee!), elementaalit ja monia muita hienoja juttuja, kuten numerologia. Numerologia, portaalit ja lohikäärmeet ovat itselle se paras juttu tuossa koulutuksessa. Olen ihan koukussa ihaniin lohikäärmeisiin, ja kun he tajusivat, että kerron heistä ilomielin, tyyppejä alkaa olla jo monenmoisia ympärillä. Ja kuten Tim Whild sanoi, lohikäärmeet ovat lohikäärmeitä. Valon olentoja, mutta täysin erilaisia kuin vaikka enkelit. Saisinkohan heistä aikaiseksi kurssipäivän, voisi olla aika mielenkiintoinen:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032