Juuri nyt on paras hetki

Ihme myllerrystä on menossa, lieneekö vain minun energiassa vai laajemminkin. Tajusin ihan vasta, että olen tippunut kuin oliko se eno vai kuka lie veneestä parin jutun suhteen.

Suihkussa aamulla, kun shampoon sijasta länttäsin päähän ihan muuta tököttiä, nauroin ja tajusin, että energia huitelee taas ties missä, mutta ei ainakaan suihkukopissa. Samalla ymmärsin sen, miksi jotkut pitkään odottaneet asiat eivät edisty. Meni jo. Ehkä asiayhteys on outo, mutta tuo jotenkin kirkasti minulle sen, mikä on mielen laitamilla häilynyt jo jonkin aikaa. On aika turhaa buukata asioita puolen vuoden päähän tehtäväksi, koska silloin juuri se juttu ei ole enää ajankohtainen. Jos et ole tässä ja nyt, tipahdat kyydistä.

Kysyin enkeleiltä miten tää on ollut niin vaikea tajuta, ja miten parhaiten pääsisin etenemään itselle tärkeiden asioiden kanssa. Vastaus oli hyvin lakoninen: Liikaa aivotoimintaa. No juu, ne kuudet aivot… Ja jos nyt selityksen tuosta tärkeistä jutuista oikein ymmärsin, niin jos asia sopii omaan ylösnousemustiehen ja sielunsuunnitelmaan, on osa sitä, mitä olet tullut tänne tekemään, se kyllä kestää aikaa. Siinä mielessä, että jos haluat tehdä jotain, vaikka kirjoittaa kirjan, pitää kurssin, tehdä jotain oman henkisen tien eteen, voit siirtää sen tekemistä (ei suositeltavaa – paras aika on aina nyt:)), ja tehdä asian myöhemminkin, jos se on vahvasti omassa energiassasi.

Kun et tartu asiaan heti, se kuitenkin muuttuu, ja sen energia on toinen silloin kun aloitat. Eli suomennettuna jos siirrät jotain juttua, ei se toimi samalla lailla kuin nyt ajattelet. Jos itsepäisesti yrittää samalla lailla kuin silloin, kun asia/energia oli ajankohtainen, hommasta ei tule niin hyvä kuin voisi.

Jotkut asiat kuitenkin ilmeisesti häipyvät, niin että jos et tartu niihin heti, paluuta ei ole. Tajuan noiden eron ihan selvästi, mutta on vähän hankala selittää sitä sanoilla. Okei, esimerkki. Diana Cooperilla oli live FB tapahtuma juhannusaattona. Se on edelleen netissä, Dianan FB-sivulla, mutta sen energia on eri. He, ketkä siihen osallistuivat, olivat tietyssä energiavirrassa siinä hetkessä. He, ketkä katsovat sen myöhemmin, tavallaan katsovat sitä energiaa ulkoapäin omaksumatta sitä itselleen.

Eli kaipa siis pitäisi olla aina läsnä tässä ja nyt, eikä pyöriä mielensä kanssa aina jossain muualla. Helpommin taas sanottu. Toisaalta, jos tuohon pystyisi pääsemään, kaikki sujuisi helpommin. Kun teen jotain, ja energiani on kokonaan tässä tekemässä sitä, hommaan menee paljon vähemmän aikaa ja tulos on parempi. Ehkä pitäisi alkaa harjoitella. Joten taidan alkaa väsätä sähköposteja Skotlantiin ja Englantiin, vääntää koodia toisella kädellä ja piirrellä luovia kuvia jossain siinä välissä. Kyllä se siitä.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032