Kyllä se vaan peilaa

Maailma nimittäin. Olen taas kuunnellut ihmisiä, jotka valittavat elämäänsä, miten puoliso sitä ja miten koskaan ei tätä, vaikka kuinka pyytää. Kun sitten kysyin mitä olet tehnyt asian hyväksi, tulikin syvä hiljaisuus. Juu, tätä tehdään kaikki. Tahdon muutosta, mutta en vahingossakaan tee mitään asian eteen, sillä kyllähän ne enkelit. Kaverikin on ihan syvältä, eikä tässä suhteessa ole mitään kivaa ikinä, mutta en silti tee muuta kuin odotan, että toinen muuttuu, kun tarpeeksi kitisen.

Kun oppisi tässä itse kukin aina oivaltamaan mitä se maailman peili tahtoo kertoa, sillä aina ei kyse ole suorasta peilauksesta, vaan sisällä piilevistä uskomuksista. Uskomukset on oikeesti syvältä. En tajua miksi ne alun perin viritettiin toimimaan niin, kun ei niihin oikein edes millään pääse käsiksi. No joo, heti tuli kuitti yläkerrasta:). Siksi, että jos ei ne olisi niin syvällä, ei muutoskaan olisi kuin pinnallinen. Okei, ymmärrän, mutta silti tahdon kitistä.

Olen ahkeroinut muiden töiden parissa, mutta vähän päässyt omissakin eteenpäin. Omat uudet nettisivut ovat olleet jo kaksi vuotta vähintään mielessä, ja nyt olen saanut jo niitä tehtyäkin melkein valmiiksi. Ihan pian päästään julkaisemaan, jos onnistun ne teknisesti siirtämään palvelimelle. Ihan uusi systeemi, taas kerran, mutta eiköhän se siitä. Onnistuin yhdessä muussakin nettijutussa, vaikka mainostoimisto väitti kiven kovaan, ettei sitä voi tehdä. Höh. Voipas. Kun tekee eikä keksi tekosyitä.

Olen myös aloittanut urani kirjankustantajana uudella tasolla, sillä ekaa kertaa (fanfaareja!!) tulee elokuussa julki minun kustantamosta jonkun muun kuin itseni kirjoittama kirja. Ja sitten pian myös oma uusi, mutta ensin Margitin. Osaava ja taitava Margit on kirjoittanut hienon kirjan väreistä ja chakroista, ja sen soisin löytävän tiensä useammankin ihmisen luettavaksi, on sen verran asiaa kauniisti kerrottua. Taiteilua tietoisuuden tikapuilla ilmestyy siis elokuussa.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle