Nysse sekos

Tai jotain. Eilen tein jotain täydellisen älytöntä, ja tänään sama meno jatkuu… Toisaalta tunnen olevani enemmän oma itseni kuin silloin, kun olen järkevä. Hyi mikä kirosana – järkevä… Toisaalta vähän hirvittää, mutta minkäs teet, kun on hypätty jyrkänteeltä on hypätty, eikä takaisin pääse. Ja rahaa ja aikaa se vaan on, ja vaivaa, ja hermoilua. Ah, miten tuntuu ihanalta, ihan kuin energia olisi lähtenyt liikkeelle ihan eri vauhdilla.

Ei tarvitse pähkäillä mitä olen tehnyt, buukannut kursseja, ei sen kummempaa. Omaan tiukkaan aikatauluun ei vain tahdo mahtua enää mitään, ja jos sullon siihen jotain, se vaikuttaa kurssilaistenkin aikatauluihin. No sori. Tehty.

Nyt sitten aletaan taas opiskella maailman lentoaikatauluja ja sorvata pyyntöä yläkertaan, että tarvittavat rahat ja aika löytyvät. Aina ne on löytyneet, enkelit auttaa, kun pyydän, kuten kaikkia muitakin, joten eiköhän se taas siitä.

Olen vähän sitä mieltä, että tämä johtuu ihan Chakrakurssista. Nyt, kun on pari päivää keskitytty pelkästään juurichakraan, olen huomannut ihmeellisiä asioita. Tekee mieli erilaista ruokaa ja muita juttuja, joita en tavallisesti huomaakaan. Tulee myös näköjään tehtyä luottavaisesti asioita. Saa nähdä mitä tapahtuu, kun alamme työskennellä sakraali- ja napachakran kanssa. Ehkä minun kannattaisi jättää ne kohdat väliin – tiedän nimittäin joitain juttuja, joita noiden chakrojen epätasapaino aiheuttaa elämässäni, enkä ole ihan varma olenko valmis muutokseen. Tai no niin, ehkä se on taas sitä jyrkänteeltä hyppimistä. Eikun menoksi.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032