Hukkunut äärettömyyteen eli ikkunanpesun vaikeus


Joskus tuntuu, että aivotoiminnasta on suoranaista haittaa. Varsinkin kun asennusvaiheessa taisin saada kuusinkertaisesti keskivertoa enemmän aivotoimintaa. Eli siis suomennettuna: päässä vähän pyörii. Tuntuu, että joka ikinen asia on vähän vaiheessa, melkein sillä hilkulla valmiina, mutta ei ihan vielä. Ja sehän tietää sitä, että pohtimista riittää, vaikka kuinka yrittäisi hillitä itseään.

Diana Cooper Foundationin opettajien, masteropettajien ja principal opejen etuja on pyöritelty viime aikoina, ja on ollut hienoa nähdä ja kuulla, miten ihmiset arvostavat saamaansa koulutusta. Hyvä me. Jos olette katsoneet Seitsemastoista Facebookia, yhtäkkiä lisääntyneet kuvat mietelauseineen liittyvät tähän. Principalina on tietysti etuoikeus olla vielä enemmän tekemisissä Dianan kanssa – vaikka voi se joskus aiheuttaa ongelmiakin. Ainakin silloin, kun ne Dianan sivulauseet saavat pyörityksen päässä suorastaan kihisemään innosta ja kysymyksistä. Tuota on ollut liikkeellä…

Diana sanoi viime kokouksessa sellaisia juttuja koulusta, että minulle tuli melkein paniikkihäiriö. Ai me vai, ai minä vai, ai niinkö… On hienoa, että hänellä on selkeitä näkemyksiä tulevasta, ja hienoa, että samassa veneessä tulevaisuuden suhteen tunnutaan olevan, mutta silti tulee välillä vähän pieni olo. Ai minä vai… Onneksi principaleja on muitakin, hyvin päteviä ja osaavia ihmisiä, sekä suuri joukko valoihmeitä, lahjakkaita masteropettajia ja hienoja opettajia joka puolella maailmaa, myös Suomessa. Ihan yksin ei siis tarvitse mitään tehdä.

Silti tämä vaihe, kun asiat ovat energiatasolla selviä ja niitä haparoidaan konkreettiseen maailmaan, on vähän mielenkiintoinen. On tunne, että päässä ja pään ulkopuolella energiatasolla tapahtuu niin paljon, että välillä ehkä kaipaisin rajoja, muuten suorastaan katoaa kaikkeen mahdollisuuteen ja valtavuuteen. Jossain todistuksensaantiseremoniassa, taisi olla omani Ylösnousemus-opekoulutuksessa, tunsin, miten kalloani venytettiin samaan malliin kuin se oli joskus ennen, takaraivon kohdalta taakse ja muutenkin ylös. Tätä se sitten tiesi, ei mahdu jutut enää pieneen päähän…

Mitä tuohon ikkunanpesuun tulee, olen ihmetellyt, kun en saa aikaiseksi pestyä ikkunoita. Fengshui-ope tietää asian tärkeyden, samoin henkisen tien kulkija. Silti ei onnistu saamaan aikaiseksi. Tajusin tänään, että en ole ainut. Katselin bussin ikkunasta ohi kulkiessani lapsoseni ikkunoita, ja kaipaavat nekin pesua, ja samalla muistin monta muutakin ihmistä, joiden ikkunoiden putsaus on aloittamista vailla valmis. Oisko tämä siis joku juttu? Kun ei näe tulevaan, ei pysty kirkastamaan näköaloja. Yleensähän tämä on niin päin, että pesemällä ikkunat myös näkymä tulevaisuuteen kirkastuu, mutta nyt sen on oltava jostain syystä vähän sameampi. Hmm. Oisko sieltä jotain hankalaa tulossa – ehkä pitäisi jopa peräti alkaa olla onnellinen. Sehän on kamalinta, mitä ihmiset tietää. Tai muuten vaan kaikki uusi häikäisee.

Olen lueskellut Dianan ja Tim Whildin uusinta kirjaa, ja ollut mahdottoman mielissäni, että sain vahvistuksen asioille, jotka olen tiennyt. Sanonpa vaan, että Avalon rulettaa…:). En ensin tajunnut miksi tämä kirja on niin erilainen kuin vuosi sitten ilmestynyt, mutta nyt tuokin on selvinnyt. Tämä on lopeta se kitinä –kirja. Paljon nätimmin ilmaistuna, mutta kuitenkin. On aika alkaa elää mestarina, ihan meistä itse kunkin.

Toinen hyvä kirja, jota olen lukenut, on Margit Kinnusen 8.8 ilmestyvä chakroihin liittyvä kirja. Nimi lienee Taiteilua tietoisuuden rapuilla, tai jotain sinne suuntaan, nimi voi vielä muuttua, tai sitten ei. Joka tapauksessa tuikitärkeät chakrat selitetään niin, että aloittelijakin ymmärtää ja niin, että ehkä vähän pidemälle päässytkin lukee kuin lääkärikirjaa - ai niin, tuohonhan se vaikuttaakin... Hyvä kirja, kauniisti kirjoitettu Margitin lempeään tyyliin, ja vaikka itse sanon, ei ole hullumman näköinenkään.

Nyt ei enää muuta kuin sais tuon omansakin johonkin vaiheeseen. Kysyin ae Metatronilta ja Gabielilta vähän napakampaan sävyyn mitä siinä kirjassa sitten pitäisi olla, alkoi niin ahistaa koko juttu. Vastaus oli: miten työskennellä enkeleiden kanssa, ja mestareiden, ja yksisarvisten, ja lohikäärmeiden. No juu, minäpä kirjoitan sitten siitä. Eli siis kyseessä on jatko-osa kirjalle Henkistä tietä aloittelijoille, joka ilmestyy myös aika pian. Asiaa on, oli ongelmia löytää näkökulma, mutta nytpä tuokin selitettiin:).

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle