Kiitollisuus on ihanaa

Kiitollisuus, kun se virtaa vapaasti eikä ole pakollista ja väkinäistä, on oikeasti ihana energia. Eilen ja vielä tänäänkin sitä sain kokea roppakaupalla, kiitos ihanan yksisarvispäivän ja todella mahtavien ihmisten.

Kuusankosken yksisarvispäivä oli täynnä korkeita energioita ja naurua, aivan kuten ennakoitiin. Jokainen työskenteli yksisarvisten kanssa ja harjoituksissa ja visualisaatioissa koettiin hienoja juttuja. Kiitos myös siitä yksisarvisten hyräilypallojen runsaudesta, jonka opekin sai kokea. Pirkko oli järjestänyt kaiken loistavan hyvin, ruokki joukot maittavilla tarjottavilla ja kaikki sujui todella hyvin. Kiitos myös Sadulle, jolta sain kyydin matkan varrelle, ja kotimatka sujui puolta helpommin kuin muuten. Sain olla mahtavien ihmisten kanssa päivän verran, ja auttaa heitä selkiyttämään visioitaan, saamaan parannusta ja työskentelemään yksisarvisten kanssa. Ei voi muuta sanoa kuin kiitos. Koko kokemus oli niin hyvä, että olin täynnä kiitollisuutta ja iloa vielä pitkään.

Ja niin sen pitäisikin olla. Meidän on tarkoitus tehdä sitä, mikä tuo meille iloa ja täyttymyksen tunteen, eli siis sopii meidän sielunsuunnitelmaamme. Siitä ei voi seurata kuin kiitollisuutta ja rakkautta, jolloin vedämme niitä elämäämme yhä enemmän. Jos on hukassa oman sielunsuunnitelmansa/elämäntehtävänsä kanssa, voi vaikka iltaisin pyytää, että yksisarviset selkiyttävät ja vahvistavat sen niin, että itsekin tajuaa seuraavan askeleen. Silloin alamme automaattisesti muuttaa asioita pienin askelin, helposti ja vaivattomasti, ja ennen pitkää – nykyisissä energioissa aika nopsaan – olemme omalla korkeammalla, iloisemmalla, rakkaudellisemmalla polullamme.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle