Ne ei vaan tajuu

Naureskelin uutista, missä asetettiin vastakkain tiede ja kirjoittajan mielestä hörhöuskomukset. Taisi siinä vilahtaa myös kysymys miksi tiedettä ei kunnioiteta. No oisko siksi, että ainakin minulla on sellainen kuva, että tiede ei riko rajoja ja tutki uutta, vaan ennemminkin haluaa tuomita kaikki, jotka kyseenalaistavat olemassa olevan maailmankuvan. Todennäköisesti on olemassa paljonkin tiedeihmisiä, jotka aidosti tutkivat maailmaamme, mutta noista uutisista saa aina sen kuvan, että tuomitseminen ja rajoittaminen on tärkeämpää kuin uuden löytäminen. No, mitä tuosta, tulee sitä hauskempaa, kun alkaa asiat muuttua toden teolla.

Mietin tuota tajuamisen vaikeutta myös lukiessani yhtä sähköpostikeskustelua. Voiko oikeasti olla niin, että kukaan muu ei tajua sitä, että kysymys on alun perin aseteltu väärin, vai olenko minä nipottaja, joka ei tajua vastausten viisautta. Kas siinä pulma, joka pitäisi ratkaista. Tai sitten heittää yläkertaan, voisi olla parempi ratkaisu tulevaisuuden kannalta.

Täysikuu ihan pian, ja ilmeisesti melkoista jymistystä taas tulossa energiatasolla. Oltiinko me näin tietoisia kuun kierrosta muutama vuosi sitten? Vai oliko kaikki muut, mutta minä en? Tuntuu nimittäin, että selityksiä, ennustuksia, varoittelua ja hehkutusta tulee ihan älyttömästi. Lueskelen aikani, ja sitten tulen aina siihen tulokseen, että ihan kiva, mutta elää pitää kumminkin ihan itse. En tajua miten joillakin on aikaa lukea tai katsella ilmaisia videokursseja, jotka kestävät tuntitolkulla, tai kuunnella jotain luentoja. Tuntuu, että minun aikani hupenee niin hurjaa vauhtia, että olen taas kerran, aina ja taitaa olla ikuisesti, vähintään pari viikkoa myöhässä omissa töissäni. Hienoa, että on kaikkea, ei siinä mitään. Joskus vaan ei tajua miten ne muut.

Omat sivut on liikahtaneet vähäsen, kirjat edistyvät kukin tahollaan, uusia hommia tulee koko ajan... Astrologi varoitteli, että nyt kannattaa levätä, sillä kuukauden päästä alkaa tapahtua. Juu, kovasti tahtoisin, mutta kun en vieläkään osaa aa kloonausta bee olla tekemättä sitä, mitä pitää. Haaveilen pääseväni autolla jonnekin, mutta ehkä pitää tyytyä avaruusalusten kyyteihin, niitä on viime aikoina taas vilissyt unissa.

Olen todella iloinen lohikäärmepuserosta, jonka löysin kaupasta. Myyjä vähän nosteli kulmakarvojaan, kun menin ilosta pomppien kassalle ja kerroin, että olen sitten mielissäni, kun on lohikäärme paidan kuvituksena. Vastaus oli muistaakseni, että niin, pitäähän sitä iloa jostain löytää. No, kyllä sekin sitten aikanaan tajuaa, kun alkaa lohikset näkyä hänenkin elämässään...:)

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032