Alienenkelit

Pari asiaa on kiehtonut mieltä viime päivinä. Toinen on lause jossain Diana Cooperin kirjassa, en muista missä. Muutenkin vähän hatara mielikuva, mutta joku opas/enkeli/yksisarvinen/mikä lie sanoi Dianalle, että enkelit tulevat tänne juuri tälle planeetalle tyypillisellä tavalla, ja muualla on omat juttunsa. Jos nyt oikein ymmärsin, ja muistan. Eli siis onko meidän enkelit alienejä? Ehkä ei, mutta mielenkiintoinen ajatus, että muiden enkelit voi olla ihan muuta. Se on tää numerologian seiskan lahja tai kirous, miten sen ottaa. Tahtoo tietää kaiken, tai ainakin kaiken tiedettävissä olevan, ennen kuin suostuu muodostamaan oman mielipiteensä.

Toinen mitä pyörittelen päässä, on se, että jos voimme kuvitella jotain, se on jo olemassa. Eli siis kaikki ne scifi-elokuvien hienot avaruusolennot, avaruusalukset, kummalliset vempaimet… Ne on kaikki ainakin mahdollisia jos ei oikeasti olemassa. Vautsi.

Tämä taas liittyy siihen omaan ongelmaan, että yritän etsiä yhtä ratkaisua, joka kattaa kerralla kaikki pulmat, enkä osaa kuvitella sitä. Juu, tiedän, että yksi palikka ei voi ratkaista kaikkea, mutta aina kannattaa yrittää. Sitä paitsi on helpompi kuvitella muille kaikkia ihania juttuja. Lähipiiristä on kuulunut pari aivan ällistyttävää lausetta viime päivinä, ja on edelleen vähän vaikea pitää yllä mielikuvaa paremmasta, kun ihminen itse on sillä rajalla, ettei kuvittele pahinta koko ajan. Luojalle kiitos ponotuksesta, ei muu enää auta, kun omakin mieli alkaa askarrella alemmissa vaihtoehtoissa.

Olen onnellinen siitä, että oma kirja on pikkaisen mennyt eteenpäin. Vaikka joka luvun otsikko on edelleen enkeleiden mielestä Me ollaan mestareita kaikki. Mutta ymmärrän mitä he ajavat moisella takaa, ja yritän ympätä asian joka lukuun. Tällä hetkellä pitäisi kirjoittaa ihan muuta, mutta huomasin eilenkin kirjoittavani pitkät pätkät siitä, mitä tapahtui Atlantiksen romahtamisen jälkeen. Ei taida kuulua tähän kirjaan, mutta katsotaan nyt. Horoskooppi sanoi, että nyt ei saa tehdä mitään, mikä ei ole itsestä kivaa, joten mitä väliä mitä kirjoitan sen puolen tunnin aikana, joka on siihen varattu. Pääasia, että sujuu.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi