Vaihtoehtotodellisuus tai ainakin geenimuuntelua

Muutaman kerran mielessä on pyörinyt ajatus, että mitä jos geenini ovatkin ne parhaat. Liittyen siihen, että saamme puolet äidiltä, puolet isältä. Yleensä lapsuus lähettää meidät kosmiselle opintielle, eli mitä ikinä olemme sielutasolla ajatelleet täällä tekevämme ja hoitavamme, antaa perusteet valita juuri se perhe, tilanne, maa ja keho, mihin synnymme. Ja koska energiataso on ollut niin alhainen, nyt aikuiset ihmiset ovat syntyneet koteihin, joissa on saatu monenlaista oppia ja kaltoinkohtelua. Toivon mukaan nykyiset lapset syntyvät jo korkeavärähteisemmille vanhemmille – vaikka ei se sivusta katsoen aina siltä näytä…

Joka tapauksessa olen ihmetellyt miksi moinen geeneistäni tulee edes mieleen, kunnes sitten tajusin. Joku yrittää taas kertoa jotain liittyen koulutuksiin ja kursseihin ja myös omaan elämään. Diana Cooper Foundationin Muuta elämäsi –opettajakoulutuksessa puhutaan paljon vanhemmista, lapsuudesta, sielun valinnoista ja maailman ja kehon kertomasta. Myös Dianan ja Tim Whildin uusimmassa kirjassa sivutaan asiaa, joten se on hyvinkin ajankohtainen. Luulen, että minulle yritetään neuvoa uutta näkökulmaa asioihin, kun tuota opekoulutusmanuaalia pitäisi uudistaa. No joo, voihan olla, että ihan yrittävät muuttaa ajatusmallejani tuolta yläkerrasta, mutta vähän epäilen, sillä eihän minulla voi olla mikään pielessä, eihän:).

On mielenkiintoista, miten maailma muuttuu, kun muuttaa jonkun uskomuksensa tai ajatusmallinsa. Eli jos ajattelisin, että geenini ovat parhaimmat, mitä vanhemmista löytyi, ollaankin ihan eri maailmassa. Ehkä tuota pitää kehitellä jossain vaiheessa pidemmälle, nyt olen vain suonut hajanaisen huomion asialle aina välillä. Sillä välin ois vähän hommia. Ihana Margitin kirja Tietoisuuden portailla
on julki ja maailmalla jo menossa. Tykkään kovasti Margitin tavasta kirjoittaa, ja asiahan on todella ajankohtainen, chakrat ja niihin liittyvät värit, kristallit, arkkienkelit ja muut. Kirjaa voi ostaa Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Akateemisesta, sekä minulta ja Margitilta.

Oma kirja on millimetrin verran liikahtanut, kun ei vaan osaa edelleenkään omille hommille varata riittävästi aikaa. Tai ehkä paremmin sanottuna aikaa, johon muut ei voi kiilata. Eteenpäin mennään kuitenkin. Lohikäärmeet ovat hyvänä apuna, omani ovat sellaisia huimapäitä, yllyttäjiä ja eteenpäin tyrkkijöitä, että niiden kanssa ei ennätä paljon haikailla, jos antaa luvan auttaa. Kullakin omanlaisensa, kuten enkelit ja mestaritkin. Ylösnousseet mestarit –koulutuksessa minusta on aina hupaisaa nähdä, miten ihmisten kanssa työskentelevät juuri ne mestarit, jotka sopivat heille. Terveisiä vain Djwhal Kuhl, Kumeka, Kuthumi, El Morya ja Serapis Bey. Kuten huomaatte, ei ensimmäistäkään lempeää feminiinistä mestaria… Äti Maria ja Isis aina välillä pistäytyvät, mutta minulle sopii enempi nuo Lopeta se kitinä –mestarit. Koska en usko ketään enkä mitään, ennen kuin asia on itselle selvä, nuo määrätietoisemmat kaverit sopivat minulle paremmin.

Huomenna alkaa reikimasterkoulutus, jota olen odottanut. Kurssilaiset ovat nimittäin sellaisia, että odotan melkoista energiahyppäystä ja eteenpäin menoa. Tänään vielä paperit kuntoon, Chakrakoulun tarkistukset, asioiden hoitelua ja muutama tuhat asiaa. Kun minun kolmosvuoteni on tätä, niin kuin on ollut, aika kiirusta ja uuvuttavaa, oikeasti vähän hirvittää ajatella mitä työntäyteisestä nelosvuodesta tulee. Tai ehkä kannattaisi ajatella asiaa niin, mikä on totta, että nelosen värähtely liittyy keholliseen hyvinvointiin, kurinalaisuuteen, jonka avulla saa hommat tehtyä ja pääsee eteenpäin, ja vahvempaan yhteyteen tähän ihanaan planeettaan.

Kommentit

Muita juttuja

Uusi häämöttää, ja sitä luodaan nyt

Kahden kerroksen energiaa – ja vielä on matkaa mestariksi

Enkelit vastaavat aina