Ihanaa elämää

Olen todella siunattu, sillä työssäni saan olla tekemisissä aivan mahtavien ihmisten kanssa. Kuten tänään reikimasterkoulutuksessa. Myös enkelikursseilla ja muilla henkisen tien kursseilla ihmiset ovat monesti niin loistavia valomajakoita, että olen todella kiitollinen saadessani olla heidän ohjaajanaan sen ajan, kun yhdessä olemme. Diana Cooper Foundationin opekoulutukset ja reikimasterkoulutukset ovat lisäksi siitä loistavia, että ihmisten kanssa päästään energioissa niin ylös, että opekin on ihan pyörryksissä. Ihan aina ei normikursseilla niin käy, luultavasti myös siksi, että silloin ajasta ja myös ryhmästä huolehtiminen vie suuremman osan omaa energiaa.

Oli hieno päivä. Ihan upouutta chakraharjoitusta tehdessä loksahti pari asiaa taas niin paikalleen. Samoin ruokatunnin menneiden elämien katselmuksessa aukesi taas yksi linkki Kultaisen Atlantiksen ajan elämään. Oman itsen ja menneiden elämien ymmärtäminen on sipulin kuorimista. Kerros kerrokselta oivaltaa jotain. Kerroksia taitaa vaan riittää tähän elämään ihan kiitettävästi. En usko, että kukaan vielä täällä ihmisenä ollessaan aivan kaikkea ymmärtää. Eikä varmasti ole tarkoituskaan, sillä silloin emme voi elää tätä elämäämme niin kuin on tarkoitus.

Unohduksen verhot, jotka asetetaan paikoilleen syntyessämme, ovat kuitenkin ohentuneet jo monilla aika lailla. Aikaisemmin niitä kaikkia ei voitu poistaa inkarnoitumisen aikana, vaan vasta kuoleman jälkeen. Nyt olemme jo siinä energiassa, että kaikki seitsemän huntua voidaan poistaa jo ihmisen eläessä, jos hän on siihen valmis. Oishan tuo aika huikeaa, muistaa täysin oma alkuperänsä, ymmärtää ja kokea täysin ykseys kaiken kanssa ja elää ihmisenä, täysin valaistuneena. Se on kaikille mahdollista, mutta en ihan taida vielä tuohon yltää ainakaan itse.

Päivä oli hieno myös siksi, että tulevat reikimasterit kantoivat myös syötävät tullessaan, herkkuja oli runsaasti ja monenlaista. Hienoa sekin, että tähteet jäivät tänne:). Kiitos asianosaisille. Hetken huilausta, ja sitten maanantain ja tiistain kamat valmiiksi, ja sitten voikin olla ainakin puoli päivää vapaalla huomenna. Loma se on sekin.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi