Kaksinnaimista ja varpaillaan oloa

Unet on olleet ihan mielenkiintoisia. Yksi jäi askarruttamaan, menin nimittäin naimisiin kahden miehen kanssa. No joo, mitä väliä, se oli vain unta. Vai oliko? Naimisiinmeno missä tahansa, vaikka lastentarhassa saati sitten unessa, on sitoutuminen. Haluaisin tietää ihan tälläkin tasolla mihin olen sitoutunut. Tilanne liittyi siihen, että minun piti olla kahden heimon/ryhmän/minkä lie kanavoija ja opas, ja sitten tehtiin kompromissi. No, ihan hyvän näköisiä nuoria miehiä, joten ei kai tässä mitään ongelmaa ole…

Yleensä sanon illalla mihin haluan yön aikana mennä, ja hyvin usein huitelen arkkienkeleiden luona tai mestarien koulutuksissa. Pari iltaa sitten sanoin, että sinne, missä tarvitaan, ja löysin itseni Intiasta. Sitä on kuulemma ollut liikkeellä, yksi tuttu puhui myös Intia-unistaan. Aika kaoottista kaikkien niiden ihmisten keskellä, mutta kaipa jotain saatiin aikaiseksi. Hämäriä mielikuvia opettamisesta ja ryhmien ohjaamisesta.

Unet ovat paljon muutakin kuin päivän tapahtumien käsittelyä. Itse asiassa en edes tiedä käykö kukaan enää päivän tapahtumia lävitse unissa, eikö se ole menneen ajan juttuja? Olen sitä mieltä, että nykyään unet ovat melkoisen suoraa viestintää ja tapahtumia, eli jos tapaan joitain ihmisiä unissa, ei tarvitse miettiä mitä he symbolitasolla merkitsevät, vaan olen todella ollut heidän kanssaan. No ei ihan kaikki, kun nyt uniani mietin, mutta useimmat.  Lisäksi oppaamme ja mestarimme voivat käyttää tuttuja hahmoja tullessaan luoksemme, jotta tajuaisimme mistä on kyse. Eli kun monet ihmiset sanovat, että kävin heidän unissaan, olen saattanut ollakin, mutta voi olla, että se on joku muu opas, joka on aluksi ottanut minun hahmoni, jotta henkilö havahtuu oppimaan jotain. Tai nalkutukseen, kuulemma narisen maadoittumisesta tms. aina joskus.

Kohta on syntymäpäivä, ja minulla alkaa nelosvuosi. Numerologiaa tuntevat tietävät, mitä nelonen on, työtä vuorotta. Itse asiassa paljon muutakin, kehollisuutta, luontoa ja planeetalla oloa, mutta hyvin paljon siihen liittyy työtä ja ahertamista. Kun työtahti on muutenkin tällainen, odotan tuota vähän arkaillen. En huolissani, mutta vähän sillä asenteella, että saas nähdä miten tästä selvitään.

Muutenkin on sellainen olo, että muutoksia on tulossa, joten olo on kuin asemalla, kun ei tiedä koska juna tulee vai tuleeko vai onko edes oikealla asemalla. Tai ehkä minun tapauksessasi linja-auto. Tai avaruusalus. Astrologia lupailee ensi vuodelle hurjia muutoksia, joten sekin vielä… Ehkä vaan pistän sen paperipussin taas päähän ja leikin, että en ole täällä.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi