Myöhästymisiä ja mustia aukkoja

Olen ihmetellyt mistä syystä nyt säännöllisesti hämmästyttävän monet missaavat kurssien alun. Saan jatkuvasti sähköposteja, joissa kysytään oisko vielä mahdollista, vaikka kurssi alkoi jo aikoja sitten. Mietin jo sitä, pitäisikö minunkin alkaa pommittaa listalaisiani jatkuvilla viesteillä, miten aikaa on enää kaksi viikkoa, viikko, kolme päivää tai päivä tai kaksi tuntia. Ei oikein tunnu omalta.

Toinen, mitä olen ihmetellyt, on se miten paljon tulee kanavointi- ja hoitopyyntöjä, nyt kun olen lopettanut yksilöasiakkaiden kanssa työskentelyn melkein kokonaan. Sitten tajusin, että tässä on isompi kuvio menossa, kummassakin tapauksessa.

Kun joku juttu on meille oikea, huomaamme sen. Se kiinnostaa ja innostaa, mutta siirrämme sen syrjään tai järkeilemme, että ei käy, koska… jotakin. Kyse voi olla vaikka luontoon menosta, kurssille ilmoittautumisesta tai mistä tahansa, mihin voisimme tarttua heti. Ongelma on siinä, että kun siirrämme asian syrjään, energia muuttuu. Elämä kulkee eteenpäin, niin itsellä kuin muilla, joita asia koskee. Alkuperäisen innostuksen ja ilon energia, se energia, joka sai meidät kiinnostumaan, on muuttunut, kun seuraavan kerran havahdumme asiaan. Luultavasti toimii monesti silti ihan hyvin, mutta on hetkiä, jolloin asian siirtämisellä vain kasaamme itsellemme ongelmia ja esteitä.

Jokainen idea nimittäin tulee maailmaan sen toteuttamiseen tarvittavan energian kera. Jokainen, eli myös oma idea jostakin kuntoilusta, kävelylenkistä, siivoamisesta, kurssista, mistä tahansa. Jos tartumme asiaan silloin, kun asia kiinnostaa, saamme kaupan päälle myötätuulen purjeisiimme, ja kaikki käytäntö, mikä asiaan liittyy, sujuu helpommin. Kun taas seuraavalla kerralla, kun muistamme jutun, energia on jo madaltunut tai osaksi haihtunut. Vitsi on tietysti tässäkin sitten se, että on erotettava aito intuitio, sisäinen viisaus ja enkelien opastus egon saippuaoopperasta.

Meidän ei koskaan tarvitse tehdä mitään, mikä olisi täydellinen hyppy tuntemattomaan. Enkeliopettajakoulutuksessa oli puhetta ihmisistä, jotka saavat käskyn enkeleiltä hypätä junaan, ja mennä jonnekin ja sitten huomaavat, että siellä on jotain tehtävää. No joo. Olen varma, että tällaisia ihmisiä on, mutta on myös heitä, keitä pyörittävät ihan muut jutut. Olen sitä mieltä, että kun meitä ohjataan tekemään jotain, asia on valmisteltu ja kaikki sujuu eikä meidän tarvitse hypätä tyhjän päälle. Jos kuvittelemme ohjauksen, asiassa on esteitä ja joudumme hakemalla hakemaan syytä, miksi pitää tehdä näin. Tosin aina tuokaan ei pidä paikkaansa, sillä joskus joudumme testiin, jolla varmistetaan olemmeko riittävän motivoituneita ja sinnikkäitä. Se on kuitenkin harvinaisempaa.

Mustat aukot elämässä
Mustat aukot tulivat mieleen, kun mietin miksi niin paljon nyt tulee asiakaspyyntöjä kanavointiin ja hoitoihin. Siksi, että siinä on musta aukko. Mustat aukot avaruudessa vetävät sisäänsä kaiken, mikä joutuu niiden vaikutuspiiriin. Koska tein päätöksen lopettaa yksilöasiakkaiden kanssa työskentelyn suurimmaksi osaksi, mutta en sitten saanut toteutettua kovinkaan paljon sitä, mitä ajattelin tekeväni sen sijaan, syntyi musta aukko. Joka sitten maailmankaikkeuden lakien mukaan vetää puoleensa niitä mattimyöhäisiä, jotka eivät tarttuneet asiaan silloin, kun asia tuli heille mieleen.

Ehkä joku taas loukkaantuu tästä, koska otti ihan heti yhteyttä, kun tuli ajatelleeksi. En silti usko tuota. Ihan varmasti asia on käynyt mielessä aiemminkin, mutta vasta sitten kun joku juttu on vaivannut tarpeeksi kauan, tartutaan toimeen. Mikä on minun kohdallani liian myöhäistä.

Elämän mustia aukkoja ilmaantuu silloin, kun poistamme jotain, mutta emme aseta jotain parempaa tilalle. Kyse ei ole siitä, että tyhjä kohta kalenterissa pitäisi kiireesti täyttää, vaan ennemminkin siitä, että jos haluamme raivata vaikka aikaa itselle, ja ajan viejiä ilmaantuu jatkuvasti, jotain on kesken. Aika itselle on silloin toivomus, ei päätös. Kun teemme päätöksen ja olemme valmiita pitämään siitä kiinni, musta aukko on täytetty, eikä testaajia tule. 

Koko tämän pitkän jutun pääpointti on siinä, että energia muuttuu niin hurjaa vauhtia, ja asiat tulevat ja menevät niin hurjaa vauhtia, että tietoisempi eläminen on välttämätöntä. Tai ainakin suotavaa. Kun tunnistamme oman kehomme reaktioita, oman mielen liikkeitä ja hiljennämme mielemme edes joskus, avaudumme omalle sisäiselle viisaudellemme ja enkelimme opastukselle. Silloin tunnistamme ne asiat, joihin on tartuttava, ja luomme elämäämme paremmaksi.

Monet meistä elävät niin automaattiohjauksella, etteivät ymmärrä miksi tekevät niin kuin tekevät. Kiireessä, unen puutteessa ja stressaantuneena ei paljon pysty tiedostamaan, joten siinä syy, miksi Kultaisen Atlantiksen energioiden korkeana pitämiseen liittyi rentoutuminen ja hauskanpito. Elämme nyt aikaa, jossa energiaa tulvii planeetalle jatkuvasti. Aiemmin oli hengähdystauko energiavirtojen välissä, mutta nyt ei enää niin ole. Tämän vuoksi monet ovat tasapainottomia, tapahtuu kaikenlaista negatiivista, mitä ei olisi edes osannut ajatella ja iltapäivälehdet otsikoivat milloin mistäkin raivosta. Nämä kertovat vain tasapainottomasta energiasta, maadoittumattomuudesta ja siitä, että kaikki piilossa pysynyt nousee esille puhdistettavaksi.

Tietoisuus nousee itsensä tuntemisesta, itsensä rakastamisesta, elämästä nauttimisesta ja siitä, että ymmärtää mihin olemme menossa.

Ja ettei nyt kenenkään tarvitse valittaa, että meni ohi, kursseista vielä sen verran, että Lohikäärmeet ja Yksisarviset tulevat jossain vaiheessa uudelleen, mutta en osaa sanoa koska kalenteriin mahtuu. Diana Cooper Foudationin opettajakoulutukset on tälle vuodelle ja alkuvuodeksi jo tiedossa, ja Muuta elämäsi tullee helmikuun lopuilla. Ehkä. Serafinan koulua on kyselty aika paljon, ja ensiksikin siihen tulee muitakin serafeja kuin Serafina, ja toisekseen se vaatii minulta vielä vähän tutkimista, joten aikaisintaan maaliskuussa, tai sitten hirveällä kiireellä tammikuussa. Saas nähdä kumpi toteutuu. Runsauskurssi arkkienkeleiden kanssa, jota monet teistä olivat testaamassa keväällä, alkaa tammikuussa, uuden luontia uutena vuonna.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi