Onko koko maailma tullut hulluksi?

Mietin vain, kun ihmisten jutut alkaa olla sitä luokkaa. Ei nää normi negatiiviset uutiset mitään, noihinhan on totuttu. Mutta nyt on tänään tullut pari juttua, joissa molemmissa on sama teema: joku tahtoo kahta täysin vastakkaista ja toisensa pois sulkevaa asiaa samaan aikaan.

En tiedä, ehkä se ongelma on omassa päässä. Tai sitten auringonpimennys, uusi kuu, Merkuriuksen perääntyminen ja ties minkä planeettojen solmut ja neliöt ja mitä ne oli vaikuttavat niin, ettei ajatteleminen suju. Toinen asia harmittaa edelleen, ei omasta puolesta kovin paljon, mutta siksi, etten tajua miten se voi olla parasta mitä tapahtuu. Kaipa yläkerta tietää, minun ei tarvitse.

Toiseen en ole vielä ratkaissut kantaani, koska en kerta kaikkiaan tiedä miten tuohon suhtautuisi. Jo keväällä oli puhetta, että menen Pohjanmaalle pitämään luentoa sillä ehdolla, että minun ei tarvitse jäädä yöksi ja julkiset kulkevat kuten lupasivat. No eihän se taas ihan niin mennyt. Julkiset on muuttaneet aikatauluaan, joten juna lähtee 45 minuuttia aikaisemmin. Kysyin sitten silkkaa ystävällisyyttäni haluavatko minun aloittavan aikaisemmin, jolloin saavat vastinetta koko (pienelle) summalle. Juu, eivät halua. Minun pitää aloittaa kuten on sovittu, pitää täysimittainen luento ja lähteä ajoissa pois, etteivät joudu maksamaan yöpymiskustannuksia. Siis?

Kaipa tuohon ratkaisu on, kun jaksais välittää. Tällä hetkellä tuntuu, että on paras kaivaa Areenasta Simon Reeven Mahtavat joet ja keittää kahvia. Pitkään aikaan ei ole tarvittu superlohdutusta, eli Tähtiportin ihanaa Jack O’Neilliä, mutta melkein ollaan jo sillä hilkulla. Katsotaan josko Simon sais asiaa autettua vai pitääkö alkaa järeämpiin toimiin.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi