Kristallien metsästystä

Ilmeisesti 25 minuuttia vapaata aikaa Santorinilla ei ollut ihan tarpeeksi, sillä huomaan shoppailevani netistä mitä ihmeellisimpiä asioita. Löysin reissussa ollessani aivan loistavan, ihanan, kauniin ja hienon kaulakorun – enkä minä edes pidä koruja. En raskinut ostaa melkein 200 euron hintaista kristallikapistusta, vaikka hinta tosin putosi viidellä kympillä, just for you. Nyt sitten etsiskelen samanlaisia kristalleja, jotta saan tehtyä ihan itse samanlaisen. Tai tietysti vielä paremman.

Tajusimme nimittäin DCF opettajien kanssa, että ei ole mitään mieltä ostaa ladattuja kristalleja, kun niitä voi tehdä itsekin. Ei niissä ladatuissa mitään vikaa ole, ne oli ihania ja voimallisia ja kauniita. Mutta kun tekee ihan ite, saa yhteydet juuri omiin auttajiin. Ajattelinkin sitä tähtivaloporukkaa, joka ilmaantui paikalle Kreetalla. Ehkä asia sujuisi helpommin, jos vain istahtaisi ja hiljentyisi, mutta kun nyt kerrankin haluan jonkun korun, jatketaan tätä tietä vähän aikaa ainakin.

Me ollaan mestareita kaikki, kuten myös Kreetalla kuulimme. Meillä on siis mahdollisuus tehdä itse melkein mitä tahansa, jos toimeen ryhdymme. On hienoa, että on auttajia, jotka avaavat yhteyksiä mestareihin tai enkeleihin tai kertovat mitä mieltä enkelimme ovat tai vaikka latailevat kristalleja, joilla saa vahvemman yhteyden ah-niin-ihanaan Ashtariin. Mutta ihan oikeasti, me pystymme tuohon kaikkeen ja vielä enempään ihan jokainen.

Olen suomennellut masteropettajien manuaalia ja miettinyt samalla koulutusta. Tulevat koulutukseen astuvat pääsevät toisaalta helpommalla, koska voivat käydä sen suomeksi. Itse kävin englanniksi, ja siinä vaiheessa kielitaito ei ollut näinkään hyvä. Lisäksi skottiaksentti oli aika rajoittava tekijä ymmärryksessä. Toisaalta nämä loistavat opettajat joutuvat tiukemmalle, sillä koulutusta on vähän uudistettu, niin että entistä ehompia ja osaavampia masteropettajia ilmaantuu maailmaan.

Olen aina tykännyt Diana Cooper Foundationin opettajakoulutuksissa kaikilla asteilla siitä, että pelkkä koulutus ei vielä riitä. On asioita mitä on osattava, ja niistä ei jousteta, missään päin maailmaa. Toisin kuin monissa koulutuksissa, missä paikalla olo riittää. On toki muitakin kursseja ja koulutuksia myös henkisellä tiellä, jossa oikeasti on saavutettava tietyt kriteerit, jotta pääsee läpi. Ainakin omat oppilaani ovat kehitelleet moisia, hyvä he.

Asia on pyörinyt mielessä ekakskin tuon suomentamisen ja pian koittavan koulutuksen takia ja siksi, että olen taas kuullut juttuja mitä kummallisimmista koulutuksista. Sanotaanko vaikka niin, että kuka tahansa henkisen tien opettaja voi väittää mitä tahansa, mutta se ei silti välttämättä ole niin. Suurin osa porukasta on vilpittömiä, osaavia ja toimii kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Kovin mahtavat mainoslauseet ja ihan mikä tahansa pelottelu kertoo kuitenkin vähän toisenlaisesta energiasta. No, kullekin tarpeensa mukaan, sekä opeja että oppilaita. Minulle on tulossa todella ihania masteropeksi haluavia, ja olen jo etukäteen aivan innoissani. Eka ikinä masteropekoulutus maailmassa suomeksi! Ja minun eka principalina! Ja kaikki on vielä tosi hyviä kurssilaisia, ei tarvi hävetä muiden principalien edessä:).

Lisäksi keittiöremppa on tiedossa ensi vuodelle, ja haaveilen myös uusista lattioista. Ah, miten asiat alkavat järjestyä. Nyt vielä se loistavan ihana kurssitila, kiitos, enkelit. Ja voisin ottaa myös kuukauden yhdistetyn työ/lomamatkan Britteihin, mökkiä jo valmistellaan Glastonburyn lähellä. Okei, kaksi viikkoakin käy. Kiitos.


Nyt yritän saada kalenterin kannen valmiiksi, että saan sen painoon ja tilattavaksi. Innokkaimmat ovat jo tilailleet, mikä on kiva. Tietääpä paremmin kuinka ison painoksen otan. Ihan kohta on valmiina sekin. Niin, ja laitoin Chakrakoulun vielä kerran alkamaan, sillä sitä kysyttiin niin paljon. Toivottavasti nyt huomaavat he, keiltä meni sivu suun viimeksi.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032