On ollut mielenkiintoisia kuukausia viime ajat. Ilmeisesti jonkinlainen energioiden kärjistyminen tapahtui muutama päivä sitten, noin suunnilleen. Olen kuullut hurjia juttuja yhtäkkiä ilmaantuneista terveysongelmista, älyttömistä sattumuksista ja muista ongelmista. Jotain on ollut menossa, jo pidemmän aikaa, ja joillekin se vielä kärjistyi oikein reippaasti.

Omassa elämässä se näkyi lähinnä hurjan kiireen ja stressin aiheuttamina ihan hulluina virheinä. Juu, teen virheitä, mutta en kovin usein enkä kovin isoja. Nyt sitten huitaisin ohimennen pari juttua, joista yksi ei ole selvinnyt vieläkään, ja toisesta tullaan kärsimään vuosia. Vähän lisästressiä, kun ei sitä muuten ole riittävästi… Ehkä siinä on perää, että kiireessä ei ehkä tee parhaita mahdollisia päätöksiä:).

Tänään aamuyöllä oli uuden kuun syntymä, ja energia vaihtui aivan selvästi. Nyt on ihan eri olo kuin eilen, ja näköjään sen tuntevat muutkin. Hienoa. Reikimasterkoulutuksessa oli puhetta siitä, joko nyt saatais vetää vähän henkeä ennen seuraavaa puristusta. Nykyään kuitenkin energiat tulevat niin voimalla, vauhdilla ja jatkuvasti, että vähän epäilen.

En tiedä onko muuta neuvoa kuin pitää itsestään huolta. Onneksi meillä on paljon työkaluja, joiden avulla emme enää hupsahda umpisukkeluksiin, vaan surffaamme energia-aalloilla kevyesti, käyttäen vauhdin hyödyksemme. Huono juttu on tietysti se, että niitä pitää käyttää. Vähän sama juttu kuin kaikki minun joogakirjani – ne eivät ole vieläkään alkaneet vaikuttaa, vaikka niitä on jo kaapissa useita…

Ihanaa kuitenkin, että energia helpotti jo kummasti. Hienoja juttuja muutenkin tulossa, Helsingin koulutus, Kreetan matka Dianan seuraan, reikimasterkoulutus ja paljon muuta. Tuosta Kreetan matkasta taitaa tulla varsinainen Diana Cooper Foundationin tapaaminen, meitä opeja on sinne menossa useita, joten eiköhän me keksitä jotain kivaa myös kouluun liittyen.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032