Kuu on syvältä

Monessa mielessä. Kuu nostaa esiin aina asioita, joiden on tarkoitus mennä. Tämä supertäysikuu tuo esiin piiloon sullottuja tunteita ja ongelmia, jotka voivat kärjistyä. Tuota on nähty, enkä oikein jaksa olla innoissani asiasta. Hetken jo olin siinä Pitäkää tunkkinne –tunnelmassa, mutta ehkä yritän vääntää asioita oikealle tolalle vielä kuitenkin. Heittäytyminen uhriksi ei välttämättä auta tässä tilanteessa, vaikka jotkut asianosaiset sitä näköjään viljelevät. Voi miten toivoisin, että ihmiset osaisivat lukea…

No, mitä tuosta. Kuu on taivaalla, vaikkei sitä vielä näy, ja luultavasti voimakkaimmillaan johonkin aikaan ip. En ole tarkistanut, mutta harvoin taivaankappaleiden voima menee tämän maankolkan tuntien mukaan. Nehän on taivaalla on maa sitten miten päin kallellaan hyvänsä. Vuosi vuodelta taivaankappaleiden kautta tuleva energia voimistuu. Myös oma kykymme aistia niitä voimistuu tietysti, samoin huomaamme niiden vaikutuksen enemmän. Mutta olemme siirtymässä nyt vuoden vaihtuessa siihen muutaman vuoden jaksoon, jolloin pääosa muutoksesta tapahtuu. Ehkä pitää ostaa hattu, että voi pidellä siitä kiinni…

Olen nyt koko marraskuun ollut ylösnousseen mestarin Kuthumin koulussa, ja vielä jatkuu kuun loppuun ainakin. Olen oppinut mitä mielenkiintoisimpia asioita, joista tosin en tajua olevan mitään hyötyä tällä tasolla. Ehkä se siitä kirkastuu. Taisi olla kolmas opiskelukerta, kun minut heitettiin ulos koulusta, mutta ainakin jollekin esiasteelle olen päässyt takaisin. Sitä vain kovasti ihmettelen miksi oma perheeni näkyy unissa koko ajan. Ehkä se on symboli, kuten unissa monet asiat, ja kuvastaa sieluperhettäni. En minä valita vaikka olisi ihan oikeakin perhe, mutta vähän ihmettelen onko todella näin. Saapa nähdä mitä kaikkea ilmaantuu, kun kuukausi tästä pidemmälle kuluu.

Ryhdyin tähän urakkaan yläkerran kehotuksesta, valmisteluna serafien kouluun, joka on alkamassa ensi vuonna. Tällä hetkellä kyseenalaistan myös sen, mutta eiköhän se siitä taas selviä sekin, mitä on tulossa ja kenelle tarkoitettu. Joka tapauksessa Serafinan tai paremminkin kaikkien serafien koulu on muuttanut jo hiukan muotoaan. Ajattelin kokonaan etäkoulua, mutta käsky kävi, että ainakin yksi tapaaminen kurssin alussa on järjestettävä ihan livenä, koska muuten emme pääse alkuun kunnolla, ja koulun energia vesittyy heti kättelyssä. No, tuopa sitten vaikuttaa niin, että paikalle taatusti saapuvat juuri he, kenen on tarkoitus olla mukana. Pitäiskin laittaa hakulomake nettiin. Sinne on haku, koulu ei ole kaikille avoin, sori.

Runsauskurssi on alkamassa jonkun ajan päästä, 22.11. Heräsin yksi yö siihen ajatukseen, että on laitettava ilmainen runsauskurssi taas pyörimään, joten näin tehdään. Se on sama, vähän energiapäivitetty versio, mikä oli alkuvuodesta. Osallistua voi uudelleen, jos siltä tuntuu, sillä nyt on ilmeisesti vähän isompi muutos kyseessä. Lisätiedot Kurssi-sivulta.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi