Joulua ja uutta

On ollut oikeasti melkoinen vuosi. Vähän arvellen suhtaudun myös tulevaan. Tiedän ja tunnen, että pahin on ohi, ja parempaan ollaan menossa. Vähän niin, että okei, sitten on sitä sun tätä, mutta eteenpäin mennään silti.

Kun vielä tietäisi mikä se eteenpäin on, sillä kaikki on auki. Vaihteeksi… Matkoja on buukattu, ja velvollisuuksia hoidettavana, mutta silti vähän arvelen, että muutosta on tulossa. Nyt, vuoden vaihteessa astumme viiden vuoden ajanjaksoon, joka myllertää maailmaa ja ihmisiä. Ihan kuin tuota ei olisi jo nähty… Ero onkin siinä, että jos on jotain, mitä on yritetty piilottaa tai jättää puhdistamatta, nyt ne lähtee. Tuotahan on ollut liikkeellä, sillä on ollut aika yllättävää nähdä, miten aika pitkällä henkisellä tiellä olevat ovat alkaneet toimia vähän kuin silloin ennen, kun energia oli alempi. Ja kyllä, myös minä huomasin hupsahtavani draamaan, vaikka pitäisi jo tunnistaa merkit ja tietää paremmin. Tämä tulee edelleen kärjistymään, ja helpoimmalla pääsevät he, ketkä muistavat miksi tämä tapahtuu. Kuten aina, voimme tehdä asiat helposti tai vaikeasti.

Dramaa ja saippuaoopperaa on tullut muutenkin viime aikoina ihan riittävästi. Jostain syystä ihmiset ovat soitelleet ihan hurjien asioiden pyörityksessä minulle. Autan tietysti parhaani mukaan, mutta ongelma on siinä, että 3D saippuaoopperaan ei ole olemassa ratkaisuja tässä ajassa. Siitä pitää päästä yli ja ohi, ja se on joskus vaikea selittää. Yksi ihminen selitti puoli tuntia (katsoin kellosta) niin vauhdilla draamaansa, että en kirjaimellisesti saanut sanaakaan väliin. Kun sitten aloitin lauseen, hän nappasi jo puolesta välistä taas puheenvuoron, ja sitä jatkui ja jatkui… Lopulta sitten en enää jaksanut selitellä kovin hellävaraisesti, vaan enempi Lopeta se kitinä –tyyliin. Kaipa tuo auttoi, niin ainakin siipiveikot vakuutti.

Diana ja Tim
Diana Cooper ei sitten pääse tulemaan Minä Olen –messuille. Ihana juttu sen sijaan on se, että hänen tilalleen tulee Tim Whild, josta ainakin itse olen kovasti innoissani. Timin ja Dianan kirjat ovat niin korkeita energioiltaan, ja heidän yhteisiä luentojaan ja visualisaatioitaan kuunneltuani voin vakuuttaa, että hienoja hetkiä on luvassa. Tim pitää messuilla sekä ilmaisluennon että maksullisen workshopin, puhuen ajankohtaisista energioista, Metatronista ja - jee - lohikäärmeistä. Itse ainakin aion mennä Timiä kuuntelemaan, ja ihan niin etupenkkiin kuin vain mahdollista. Jos kiinnostaa, lippuja voi hommata vaikka täältä >>.

Diana ei ole tulossa, koska hän on toipumassa syöpäleikkauksista. Hän on sanonut, että hänelle voi lähettää parantavaa energiaa, jos haluaa ja hän ottaa sen vastaan. Diana oli viime aikoina hyvin väsynyt, ja on hyvä, että asia selvisi ja hän saa hoitoa. Mutta tietysti me hörhöt tiedämme, että energiatasolla sen paranemisen on ensin tapahduttava, joten ainakin itse olen päivittäin laittanut hänelle lähetyksen menemään, ja tiedän monen muunkin niin tehneen.

Tulevaa vuotta ja uusia kursseja
Olen vähän vedenjakajalla isojen asioiden kanssa, joten hiukkasen on tuleva vuosi vielä epäselvä. Se on kuitenkin varmaa, että kymmenien ihmisten kanssa startataan 1.1. Arkkienkelien kurssi, jonka avulla luodaan uutta ja parempaa itselle ja vähän laajemmaltikin. Oli aika hupaisaa, kun kurssi oli jo valmiina, ja sitten Uriel ja Sandalfon suurin piirtein paukuttivat päähän, että et kai kuvitellut kurssia pitäväsi ilman heitä. No, en kai sitten, eli uusiksi meni taas kerran. Kun edes kerran voisi pitää yhden kurssin niin, ettei aina tarvitsisi päivittää energioita… Tai tarkemmin ajatellen en taida edes haluta. Miksi tehdä sellaista, mikä ei ole kohdillaan.

Toinen mikä on ollut pitkään mielessä, on serafien ja kerubien yliopisto. Ensin se oli Serafinan koulu, kunnes tajusin, että siihenhän tulee muutkin serafit mukaan. Sitten ilmoitettiin, että kerubit kanssa. Nyt, kun sitten kyselen mitä tehtäis ja mikä se oikea nimi olisi, annetaan ymmärtää hyvin selkeästi, että pistä ensin omat energiat kuntoon, niin me kerrotaan sitten.

Jotain toki tiedän jo nyt. Kyseessä on siis pidempi kurssikokonaisuus, osin etänä, osin livenä, heille, ketkä ovat jo jonkin aikaa kulkeneet henkistä tietä. Ihan aloittelijoille tämä ei ole, sillä minun on oltava varma, että kurssilaiset osaavat perusjutut, maadoitukset ja suojaukset. Toinen, mitä tähän vaaditaan, on sitoutuminen. Kurssi on osin etänä, ja  kaikkien edistyminen riippuu kaikista, joten jokaisen on oltava mukana tosissaan. Tiedän, että tämä ei ole kaikkien kurssi, ainoastaan heidän, joilla on kova halu päästä energioissa korkeammalle ja jotka ymmärtävät vastuunsa uusien työkalujen ja energioiden käytössä. Sain Kreetalla vähän esimakua 9. ulottuvuuden jutuista, ja niissä korkeuksissa taidetaan huidella tällä kurssilla.

Nyt on käynyt sitten selväksi sekin, että mestarit ovat aloittamassa uutta kurssia minun kauttani. Kurssiin liittyy monenmoista, 12 sädettä, 12 chakraa, 12 askelta valaistumiseen, mestareita ja myös arkkienkeleitä.  Tämä on etäkurssi, säde/askelma kerrallaan. Mestareiden koulutus käy kaikille, vaikka aika korkealla huidellaan siinäkin. Se on kuitenkin enemmän oman itsen kanssa työskentelyä ja tähtää mestaruuteen omassa elämässä, eli siihen, että ihminen ymmärtäisi mitä on tullut luotua ja osaisi halutessaan muuttaa elämäänsä. Totta kai tehdään myös isompia asioita siinä sivussa, parannellaan planeettaa yms.

Serafit, kerubit ja mestarit ovat vuorossa keväämmällä, alkaen aikaisintaan maaliskuussa.Kiinnostuneet voivat tietysti jo ilmoitella itsestään, ja laittelen infoa sitten, kun sitä suvaitaan minulle kertoa.

Nyt vielä yksi iso homma, ja sitten voisi alkaa katsella joulusiivousta. Huonejärjestyksen muuttamisen myötä olen saanut vähän kamoja heiteltyä pois, joten energia on jo muuttunut. Pistin mäkeen mm. kaikki työnäytteet graafisen suunnittelijan uralta. Vähän kirpaisi, kun katselin miten hienoja juttuja joskus on tullut tehtyä, mutta silti hyvä näin. Uutta ei pääse tulemaan, jos entisestä ei ole luopunut. Joulurauhaa ajattelen aattona, ja sitten aion vain olla pari päivää ennen uutta hurjaa kiirettä.

Rauhallista joulun aikaa, muistakaa ottaa vastaan ihanat energiat. Joulun yöt näyttävät myös tulevan vuoden tapahtumia, joten jos kiinnostaa, voi vaikka kirjoitella ylös mitä näytetään.

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta