Selvittiinpä siitäkin, eli tervetuloa uusi vuosi


Nyt uudenkuun aikaan alamme olla jo uudessa energiassa. Kuten yksi veda-astrologi sanoi, tämän kuunvaiheen myötä suljemme oven vuodelle 2016 ja siirrymme uuteen. No, oisko jo korkea aika…

Olen kirjoitellut muistiin unia, sillä joulupäivästä loppiaiseen unemme näyttävät tulevaa vuotta. En nyt ihan tiedä tuosta kuitenkaan, sillä olen nukkunut tosi huonosti, valvonut paljon, ja unissa opetan melkein koko ajan. No, saattaahan se olla niinkin että sitä on tulossa, kuuluu toimenkuvaan. Tai sitten vain opetan unissa, sillä teen sitäkin. Monet sanovat olleensa koulutuksessani, ja minun nalkuttaneen jostain, kuten maadoituksesta. Luultavasti ihan totta.

Luulen silti, että muutakin on ensi vuodelle luvassa. Olen pyydellyt arkkienkeli Gabrielilta selkeyttä jatkuvasti, mutta tuntuu, että nyt joku ei näe metsää puilta, sillä yhä vähemmän tiedän mistään. Sen tiedän, että kun mietin yhtä ns. ei-voi-tehdä-kun-asiaa, tuli niin valtava vapautumisen tunne, että asiassa on jotain, mikä pitää ottaa huomioon. Mutta siinä on paljon ei voi tehdä -juttuja myös, liittyen muihin ihmisiin ja ehkä myös pelkoon tulevasta. Tällä hetkellä yritän keksiä kompromissia, mutta ei vielä ole syntynyt. Ehkä sitä ei voi tulla, vaan on tehtävä älyttömyyksiä heti, eikä puolen vuoden päästä.

Aika mielenkiintoista pyöritellä asioita mielessään ja katsoa miltä tuntuu. Vaikka kuinka älyttömiä juttuja, sillä ne näyttävät sen, mikä itse asiassa olisi oikea tie, jos kaikelta pitäisi- ja en voi, koska -energialta sen suostuisimme ymmärtämään. Tai ainakin itse olen saanut itseni niin sekaisin, etten tiedä yhtään mitään, mikä sekin voi olla aika hauskaa jonkin aikaa – kunnes alkaa ahdistaa… Luulen, että nyt pitää alkaa tosissaan keskustella Gabrielin kanssa, ja kertoa että en kerta kaikkiaan ymmärrä. No hyvä on, en halua ymmärtää, mutta silti tarvitsen niin selkeän viestin ja/tai merkin oikeasta ratkaisusta, etteivät edes minun hyvin toimeliaat kuudet aivoni pysty sitä pois selittämään.

Luin myös jonkun, sori en muista nimeä, amerikkalaisen juttua siitä, miten uudenvuoden lupauksia parempi tapa olisi määritellä teema tulevalle vuodelle. Kuulosti ihan järkevältä. Jos on teema, vaikka rakkaus, jota haluaa enemmän elämäänsä, silloin voi tehdä vaikka aamuisin voimalauseen asiasta, miettiä miten se näkyy kaikilla elämänalueilla yms. Joten tässä omassa 13-vuodessa, vuoden 2017 ykkösen energiassa teema voisi olla vaikka… hm… okei, taisin keksiä.

Olen aina ollut sitä mieltä, että nämä ns. karmalliset luvut, kuten 13, ovat silkkaa soopaa nykyenergiassa, kunnes sitten ymmärsin asian vähän syvällisemmin. 13 liittyy mestaruuteen. Se on supistettuna 4, joka on työtä (ääh…), kehollisuutta (vielä syvempi huokaus…) ja tällä planeetalla elämistä, yksityiskohtia (ketä kiinnostaa…) ynnä muuta minusta tosi tylsää. Mutta kun se tulee luvusta 13, kyse onkin mestaruudesta omassa elämässä, tällä planeetalla, tässä kehossa, tässä elämässä, jota olemme odottaneet elämä toisensa jälkeen. Alkoi kiinnostaa ihan eri tavalla myös minua. Ja nyt, kun tuohon lisätään kollektiivinen ykkösvuosi, voisi olla odotettavissa uudenlaista päättäväisyyttä ja omasta elämästä vastuun ottamista.

Josta pääsemme tähän vedenjakajalla oloon. Gabriel, auta, kiitos. Miten tästä sopasta, joka päässä on, saadaan kaikille paras ratkaisu?

Kommentit

  1. Tosi huonosti nukuttuja öitä täälläkin, heräilee aamuyöstä tai ei vain väsytä. Samaa ongelmaa sekä itsellä että miehen tyttärellä. Olen tätä ihmetellyt, liekö sitten laajemmin liikkeellä? Joka yö olen nähnyt myös työunia, vaikka päivisin näin lomalla en mieti työasioita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi