Valaistuminen tulee päätösten tekemisestä ja vastuun ottamisesta noiden valintojen seuraamuksista

En muista mistä tuon otsikon lauseen nappasin, jonkun arkkienkelin kanavointia se muistaakseni on, lukenut minun tietokoneeni taustakuvana pitkään. Luultavasti Metatronin juttuja, kuulostaa siltä.  Aihe on ollut melkoisen ajankohtainen viime viikot, sekä maailmalla että omassa verkostossa. Nyt, kun elämme tätä kaiken esiin tulemisen aikaa, on melkoista myllerrystä työpaikoilla, hallituksissa ja kodeissa, ja seuraukset alkavat nousta monella esiin ehkä pitkänkin ajan jälkeen.

Teemme jokainen virheitä. Itse asiassa meidän pitää tehdä virheitä, siksi olemme täällä. Miten muuten saisimme paljon erilaisia kokemuksia? Virhe ei ole muuta kuin vähän mutkallisempi tie kotiin. Vastuun ottaminen siitä ja omista päätöksistä on kuitenkin suotavaa, ja näissä energioissa jopa pakollista.

Olen todella pahoilla mielin ja vähän myös huolissani yhden ihmisen valinnoista ja mitä niistä seuraa. Hän on mahdollisesti pilannut koko loppuelämänsä, ja luultavasti aika paljolti kiireen, väsymyksen ja toteutumattomien aikomusten vuoksi. Eli jos alun perin tekee väärin, mutta ajattelee korjaavansa, kun ehtii, sitä ehtii-aikaa ei yleensä tule. Ja mitä pidemmälle oikaisu menee, sitä hankalampaa siitä tulee. Kohta sitten ollaankin hankaluuksissa, kun asiaa ei tullut hoidettua.

Tein tätä itsekin joskus aikoinaan, ja taidan joissakin jutuissa tehdä edelleen. Mutta ne ovat minun asioitani, jotka eivät koske ketään muuta – ja pitäähän haasteaddiktin saada vähän vaikeuskerrointa elämäänsä. Lisäksi indigo minussa on sitä mieltä, että ei ole pakko, ettekä voi pakottaa. Toisaalta oma helmasyntini on se, etten tee päätöksiä. Edelleen on hakusessa se yksi päätös/asia, joka sitten loksauttaa kaiken muun kohdilleen. Ei ole vielä näkynyt...

Metatron ja muut valon kaverit painottavat aina vastuuta. Luomme jokainen elämäämme, ja olemme vastuussa luomastamme, ei väliä, ymmärrämmekö sen vai emme. Keho rakentuu sen mukaan, mitä ajattelemme, sanomme, uskomme ja teemme. Samoin kaikki elämässä. Diana Cooperin kirjassa Transform Your Life sanotaan, että et voi nähdä kuin itsesi. Tarkoittaen sitä, että se, mitä toiset ja maailma meille peilaa, on meissä itsessämme. Muuta elämäsi -opettajakoulutus on tulossa maalis-huhtikuussa, ja siinä käydään läpi myös näitä, ja niin rankka kuin tuo koulutus voi joillekin olla, se myös antaa paljon, kun ymmärtää itseään ja lähimmäisiään.

Mietin sitä, miksi joku tekee ehkä huolimattomuuttaan, ehkä tietoisesti, väärin. Kyseessä on tietysti pelko, joku pelkoon perustuva uskomus siitä, että jos ei rynni ensin, itselle ei riitä. Tai ehkä halveksunta muita asianosaisia kohtaan, itse voi tehdä näin, mutta toiset ei uskalla tai ymmärrä. En tiedä, mutta sen tiedän, että seuraukset tulevat olemaan hankalia, eikä pelkästään asianosaiselle.

Aina ei ymmärrä miksi jotain tapahtuu, mutta onneksi tiedän, että kaikki palvelee valoa. Tästäkin siis seuraa jotain hyvää, kaikille asiaan liittyville. Kukon vuosi alkoi tänään, ja oikeasti on vähän varuillaan olon tunne. Kukko on utelias, nopea, omanarvontuntoinen ja melkoinen naputtaja. Toisaalta tämä energia antaa voimaa hioa yksityiskohtia asioissa, jotka ovat itselle tärkeitä. Oma vuosieläin on apina. Siis se eläin, jonka kaikki tietää yleensä kiinalaisesta horoskoopista. Apina tulee touhuun kukon kanssa, vaikka siinä ristiriitoja onkin. Kumpikin on nopea energia, joten niistä hypitään vaan yli. Mutta se sisimpänä oleva BaZi-eläin on jänis. Pikku pupu ei sitten tykkää kukon nipottelusta eikä oikein tajua sen maailmankuvaa. Eli oisko siis tiedossa päällisin puolin loistava vuosi, joka pistää sisintä ja henkisintä itseäni vähän miettimään tarkemmin...

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032