Harmista todellisuuteen

Viime aikoina on kovasti yritetty yläkerrasta saada minua tajuamaan miten paljon tehokkaammin ja nopeammin luomme elämäämme. Nyt taas tuli muistutus, kun yksi asia, joka on silloin tällöin välähtänyt mielessä, ilmaantui todellisuuteen. En ollut edes kovin huolissani, mutta sen verran kuitenkin harmissani, että kun se tupsahti mieleen, pyörittelin sitä vähän aikaa ja tunsin… no, ei suuria tunteita, mutta tunteita kumminkin. Muutahan ei sitten tarvittu, eli kiitos taas tästäkin demonstraatiosta.

Olen myös kuunnellut mielenkiintoisia sivulauseita. Ihmiset ei aina tajua, minkälaisia ahaa-elämyksiä heidän juttunsa aiheuttavat. Ajatusketju on vielä kesken, mutta yritän pähkäillä miten numerologiasta voi päätellä piilevät uskomukset. Olen melkoisen varma, että onnistuu, ja myös sen tulkitseminen, mitkä ovat vahvimmat uskomukset, joiden mukaan elämää luodaan. Kun vielä ymmärtäisin pari juttua siitä, miten se rakentuu, kun ihminen ja energia muuttuvat, voisinkin julkistaa keksintöni. Joskus sitten, varsinkin kun on parempaa aikaa istahtaa Metatronin ja Kuthumin ja ehkä Pythagoraankin kanssa pitämään miitinkiä.

Omatkin oppaat ovat pyörineet likempänä kuin pitkään aikaan. Tähtioppaat siis, terveisiä kotoa –osastolta. Jotain on menossa. Tim tulee parin päivän päästä, eikä Minä Olen –messuilta vieläkään tule minkään sortin vahvistusta sille ollaanko töissä vai ei. Alkavat kohta voittaa huonoimman järjestelyn palkinnon, jonka tähän asti luulin pysyvän Aberdeenissä. No, onhan tässä päiviä. Ja Timin tapaan, tavalla tai toisella. Jos ei muuta, niin menen fanittamaan lavan viereen. Ei sentään suu auki ja kuola valuen, kuten yksi ihminen. Ihan silleen vaan silmät selällään:).

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta