Enkelit vastaavat aina

Välillä tuntuu että valitettavasti. Kun nimittäin maailman peilaus kolahti kohdalle kovaa, mietin miksi ihmeessä asiasta syntyi moinen tunnemyrsky. Pääsin selville vesille omasta mielestä, ja sitten siipiveikot alkoivat valaista asiaa. Juu, ei kiva.

Kuten tuossa tulevien masteropejen kanssa todettiin taas kerran, henkisellä tiellä on siitä inhottavaa, että paluuta ei ole. Kun olet kerran oivaltanut jotain, takaisin et pääse. Ainakin nyt tuntuu, että olisin ollut paljon onnellisempi, jos en olisi ymmärtänyt asioiden taustaa. Tietysti en olisi voinut tehdä mitään sille, mistä omat tuntemukset kumpuavat, jos en olisi ymmärtänyt, enkä olisi voinut muuttaa mitään, mutta se on sivuseikka. Pitikin kysyä.

Jotkut ihmiset aina sanovat miten ihania enkelit ovat ja niin rakastavia ja lempeitä. No joo, kullekin tarpeensa mukaan varmasti. Ehkä olen normaalia kovapäisempi, kun yläkerta vääntää rautalankaa välillä vähän voimallisemmin. Mietin taas sitä sanontaa Olisitko mieluummin oikeassa vai onnellinen. Olen aina ollut sitä mieltä, että minusta tuo on ihan idioottimaista, asiat ei sulje pois toisiaan. Ehkä itse asiassa tuolla tarkoitetaan Haluatko pakottaa toisen olemaan samaa mieltä vai annatko hänen kulkea omaa tietään ja olet onnellinen omallasi. Jolloin vastaan, että olisin mieluummin onnellinen. Muuten haluaisin olla mieluummin oikeassa.

Säteiden 12 askeleen ja 12 säteen kurssi on menossa, ja taas kerran huomaa, että aina oppii opekin. Kun olen kirjoitellut ja kysellyt ja tehnyt visualisaatioita, ymmärrys on taas auennut säteistäkin uudelle tasolle. Kun vielä keksisi mitä käytännön hyötyä siitä on. Ideoita on, mutta en nyt ihan tiedä. Mietin jo sitäkin, että pitäiskö taas pyytää koekaniineja testaamaan yhtä tai kahta juttua, mutta sitten taas kerran siipiveikot puuttui peliin ja kysyi mikset kokeile itseesi. Ääh. Ai minä vai? Ai että pitäisi alkaa olemaan onnellinen? Ynnä valaistunut, elää runsaudessa, rakkaudessa ja ties vaikka mitä? En minä. Kai.

Diana Cooper sanoo kerta toisensa jälkeen, että jos joku ei ole kohdillaan, jos ei tule työpaikkaa,  kurssilaisia, asiakkaita, rakastettua, ties mitä, muuta energiasi. Olen aina ymmärtänyt sen, ja tiennyt, että se on totta. Mutta en kyllä tajunnut mihin kaikkeen sitä voi soveltaa ennen kuin tämän oppimiskohdan myötä. Sanotaan nyt vaikka niin, että en voi saada sekä avointa että suljettua sydäntä. Pitää kai murjottaa tuonkin asian kanssa jonkun aikaa, sillä epäilen, että on olemassa vieläkin jotain, mikä ei ihan mene jakeluun täällä päässä. Ehkä jopa uskaltaudun sanomaan enkeleille, että voisitteko selventää...

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta