Maailman peilausta ja politiikkaa

Muuta elämäsi – koulutuksessa käsiteltiin mm. sitä, että ihmiset elämässämme ilmaantuvat oman energiamme vetämänä. Ei voi muuta sanoa kuin että jossain on onnistuttu, kun olen saanut näitä viisaita tulevia masteropeja elämääni. Ja kyllä, on niitä joitain muitakin, joiden kohdalla pitää vähän vilkaista peiliin.

Monet henkisen tien kulkijat joutuvat jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa vanhat ystävät alkavat joko kadota tai heidän kanssaan ei enää viihdy. Se johtuu juuri tuosta energiasta, sillä lähi-ihmiset ovat yksi osa maailman peilausta. Hyvin monilla on lisäksi tyhjiövaihe ennen kuin uusia ihmisiä alkaa löytyä. Rakkaus vetää puoleemme rakastavia ihmisiä, ja jos elämä on tyhjää, ehkä voisi kohennella sydämen kautta virtaavaa rakkautta. Vaikka hyväksymällä itsensä ja arvostamalla itseään sekä näkemällä kaikki kauneus ja rakkaus, joka maailmassa on.

Mietin myös tuota koulutuksen energiaa. Kaikki Diana Cooper Foundationin opettajakoulutukset ovat erilaisia. Enkeleillä, mestareilla, yksisarvisilla, Lemurialla, Kultaisella Atlantiksella ja muutoksen ajalla Kohti vuotta 2032 on kaikilla oma energiansa. Ihania, korkeavärähteisiä koulutuksia, jotka antavat paljon kävijöilleen ja levittävät valoa ja energia yhä laajemmalle. Niitä on kaikkia ihana pitää, ja vaikka muutama on ehdoton lemppari (Atlantis, mestarit ja 2032), ero muihin on tosi pieni, eli lempikurssiksi voisin sanoa oikeastaan minkä tahansa.

Ja sitten on Transform Your Life, Muuta elämäsi. Sen energia on erilainen, koska kyse on vastuun ottamisesta omassa elämässä, siitä, että kohtaa ei-niin-kivoja asioita ja myöntää, että ehkä se maailma peilaa sittenkin. Opena se on vielä siitä inhottava/kamala/opettavainen/ihana, että kun kouluttaa ihmisiä, jotka jo tunnet muilta kursseilta, oppia tulee itsellekin. Mitään et voi peittää eikä tietysti tarvitsekaan. Samalla matkalla mestaruuteen omassa elämässä ollaan kaikki. Varsinkin tämä kurssi, jota pidin tuleville masteropettajille, oli ihan yhtä suurta oppimis- ja oivallusmatkaa itselle kuin kurssilaisillekin. Niinhän se on kyllä aina, mutta tällä kerralla ne opittavat asiat ja maailman peilaus olivat todella selviä myös kurssilaisilleni. Ei kiva, vaikka onkin hyvä. Enkö millään voisi pistää päätä peiton alle, ja ajatella, että olen jo siinä vaiheessa, että voin vain arvioida ja ehkä arvostella muita, mutta itsessä ei ole muutettavaa… No joo, tässä vaiheessa oma enkeli melkein tippui pilven päältä nauraessaan…

Maailmankaikkeuden lait ovat hyvin yksinkertaisia. Voit puhua vain itsestäsi, voit nähdä vain itsesi ja niin edelleen. Jos asia/ihminen/ihmisen käyttäytyminen herättää tunteita tai vahvoja reaktioita, se koskettaa jotain itsessä, useimmiten jotain, mitä emme halua tunnustaa itsessämme löytyvän. En ihan hirveesti taas ymmärrä oliko hyvä idea tulla tälle planeetalle… Ai niin, tarkemmin ajatellen maailmankaikkeuden lait pätevät kaikkialla, eli pakoon et pääse oli planeetta tai universumi mikä tahansa. Mitään muuta et voi muuttaa kuin itseäsi, ja jos joku elämässä mättää, muuttamalla omaa energiaa se alkaa muuttua.

Politiikkaa
Olen pyöritellyt kunnallisvaaleja ja politiikkaa mielessäni sattuneesta syystä viime aikoina. Ainakin minulla on asenne, että mikään ei tule muuttumaan, samat tyypit tekee samaa politiikkaa pienessä piirissä, ja jos joku uusi mukaan valitaankin, hyvin pian hänet jyrätään siihen Näin on ennenkin tehty –energiaan.  Paljon mahdollista. Lisäksi tämä Suomen systeemi, että kaikki äänet menevät puolueelle, on aika ongelmallinen tässä ajassa ainakin minun mielestäni. Kun vanhat puolueet eivät toimi eivätkä ikinä tee mitä lupaavat, ihmiset eivät viitsi äänestää, ja sitten ihmetellään mikä ihmisiä vaivaa. Just niin. Olen yrittänyt tarjota vaalilausetta Pelastakaa edes mummot muutamalle ehdokkaalle, mutta ei ole ottanut vielä tulta…

Mutta vitsihän on siinä, kun peiliin katsoo, että jokainen meistä luo tätäkin asiaa. Kun odotan/mme, että kukaan ei pidä vaalilupauksiaan, aina vaan leikataan ja päätökset on tehty vastoin kaikkea ihmisten tahtoa, oikeudenmukaisuutta, järkeä ja/tai tutkimustuloksia eikä yksikään päätös ole tehty pidemmällä tähtäimellä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, sitä siis saamme lisää. Jos siellä politiikassa nyt sattuisi olemaan mukana ihminen, joka aidosti haluaisi tehdä meille parempaa maailmaa, hyvin nopeasti odotukset saavat hänet vedettyä mukaan vanhaan energiaan. Jos sen sijaan odottaisi, tai edes yrittäisi odottaa, viisaita päätöksiä, maailmankaikkeuden lakien mukaisesti niitä alkaisi tulla.

Tästä on sovelluksia nähty jo paljon, esim. kun opettajat ovat muuttaneet suhtautumistaan oppilaisiin, pelkästään sillä on saatu häiriköinti pois ja kaikki oppilaat loistamaan. Jos siis pystyisi ajattelemaan, että yhteiset asiat hoidetaan parhaimmalla mahdollisella tavalla, se muuttaa energiaa. Jos hyvin monin meistä pitäisi yllä tätä energiaa, saisimme ison muutoksen.

Mikä ikinä sitten suhteesi vaaleihin onkaan, on jotain mitä voit tehdä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Jos äänestät, ajattele äänestäessäsi, että annat äänesi kaikkein korkeimmalle parhaalle ja äänestämäsi ihmisen avuksi siinä. Jos et äänestä, ajattele silti aina välillä, että yhteisiä asioita hoidetaan parhaimmalla mahdollisella tavalla, vaikka et sitä ehkä nyt pysty näkemään. Jos viitseliäisyyttä on, lähetä Kullanhopeista violettiliekkiä tms. äänestyspaikoille, ehdokkaille, vaaleille, kunnanvaltuustoille, -hallituksille ja kaikille päättäville elimille. Lähetä violettiliekin lohikäärmeet tai vaikka tulilohikäärmeet puhdistamaan energioita. Pyydä ilmalohikäärmeet tuomaan korkeaenergisiä ajatuksia ja ideoita kaikille päättäjille. Ja niin edelleen. Voimme kaikki tehdä paljon asioiden eteen.

Jos keskittyy siihen, mikä on pielessä, saa vain sitä lisää. On asioita, mitkä ovat väärin, tietysti, ja ne pitää korjata. Kannattaa silti keskittyä siihen mitä haluaa tapahtuvan, eikä siihen, mikä kaikki pitää muuttaa. Kyllä ne muutettavat asiat pysyy mielessä ihan varmasti vaikkei niitä pyöritä koko ajan yhä voimakkaammiksi. Olen saanut tästä itse niin hyviä esimerkkejä viime syksystä alkaen, että joskus jo ihmettelen, enkö voisi jo tuon oppia, niin ettei jatkuvasti tarvitsisi eteen tuoda. Toivon mukaan nyt on mennyt perille.

Ajatelkaas, jos kävisikin niin, että vaaleissa valittaisiin viisaita ihmisiä, jotka pitäisivät vaalilupauksensa, jotka toimisivat sopusointuisesti muiden viisaiden ihmisten kanssa tehden päätöksiä, jotka perustuvat järkeen, tosiasioihin ja tutkimuksiin sekä rakkauteen ja myötätuntoon. Mitä jos tästä alkaisi se iso muutos uuteen kultaiseen aikaan?

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032