Venuksen harharetket

Perääntyvä Venus ja planeettojen risteämiset ja mitä kaikkea nyt olikaan viikonloppuna täyden kuun lisäksi, ovat saaneet melkoista myllerrystä ihmissuhteisiin. Venus perääntyy nyt muistaakseni vielä jonkun aikaa, joten luultavasti lisää on tulossa.

Itsellä tuo aiheuttanut aivan ällistyttäviä juttuja. Olen miettinyt eksiä, ex-miestä ja ex-kullanmurua sekä tajunnut varsinkin yhdestä muusta ihmisestä, että Luojan kiitos en ole naimisissa hänen kanssaan. Juu, ihmeellistä on elämä. En olisi kuuna päivänä voinut kuvitella, että olisin kiitollinen entiselle miehelle niistä viimeisistä ajoista, jotka olivat melkoisen kamalia. Mutta niin vaan kävi ilmi, että siitäkin kokemuksesta on ollut hyötyä.

Entisen kullanmurun suhteen taas tiesin jo suhteen kestäessä, tai ehkä paremmin venyeässä ja vanuessa, että hän on elämässäni opettamassa minulle asioita sekä tyrkkimässä minua omalle tielleni. Ilmiselvästi asioita, joita on sovittu sielutasolla jo aiemmin. Kiitos ihana kullanmuru, tästä keskustellaan taas elämien välissä.

Oli hienoa lukea yhden kurssilaisen viesti siitä, miten ex-tyyppi oli ilmaantunut kuvioihin, mutta nyt jo huomattavasti nopeammin päästiin taas selville vesille ja omaan voimaansa ja omaan elämäänsä. Olenkin vähän sitä mieltä, että se oli testi, onko ymmärretty ja opittu ja kun kaikki meni noin hyvin, uutta voi tulla elämään. Eli onnea ja menestystä itämaan ihmeelle:).

Testejä ja vihkimyksiä taitaa tulla aika kiihtyvään tahtiin monelle. Pari tuli suoritettua itsekin, toisen omasta mielestä ainakin selvitin liput liehuen, toisesta en ole ihan varma menikö tyylipuhtaasti, mutta ainakin jo huomattavasti paremmin kuin viimeksi. Ehkä siitä Transform Your Life –kurssin käymisestä ja ennen kaikkea sen kirjoittamisesta ja suomentamisesta on sittenkin sisäistynyt jotain. Maailmankaikkeuden henkiset lait kun ovat siitä mielenkiintoisia, että vaikka voi tuntua, että ei koske minua, tai että laki on epäreilu tai vaikka mitä, silti ne ovat maailmankaikkeuden lakeja, voimassa kaikissa värähtelyissä, kaikkialla, kaikille, eikä niitä voi muuttaa eikä rikkoa. Paljon helpompaa, kun antaa pikkuriikkisen periksi ja alkaa miettiä oisko tuossa kuitenkin jotain mikä pitää ottaa huomioon. Jos alkoi kiinnostaa, Muuta elämäsi –koulutus on juuri tätä asiaa, mutta Diana Cooper on kirjoittanut kirjojakin asiasta, oisko Hieman henkisistä laeista suomenkielisenä versiona. Transform Your Life on vain englanniksi, samoin Power of Inner Peace. Dianan englanti on helppoa, joten kyllä noista monet selvän saa vaikka onkin toisella kotimaisella.

Toinen mitä tapahtuu kiihtyvällä tahdilla on planeetan puhdistus. Tämä on vuosi, jolloin se toden teolla alkaa, viisi vuotta tehostettua puhdistumista. Jokainen hippunen, jonka voi tuoda omaan elämään iloa ja jokainen asteenkin tuhannesosa, jonka voimme nostaa omaa värähtelyämme, auttaa suuresti. Mitä korkeampi värähtely ihmiskunnalla, sitä helpommin kaikki sujuu. Nimenomaan ihmisillä, ei eläimillä, koska niistä on jo kait kohta 80 % viidennessä ulottuvuudessa.
Susanin kanssa yritettiin Skypettää, ja siitä ei tullut oikein mitään, kun yhteys pätki koko ajan. Kyproksella oli kuulemma ukkosmyrsky jo ties kuinka monetta päivää. Sadetta sinne tietysti tarvitaan, mutta liian rankka ei ole hyväksi, se ei ehdi imeytyä maahan. Puhdistaa toki, vie mennessään kaikenlaista fyysistä ja henkistä. Muutama muukin kaveri maailmalta on päivitellyt kotiseutunsa ilmastoa. Olemme kuitenkin lyöneet kaikki ennätykset eteenpäin menossa, joten uskon, että monet ennustetut puhdistuksen toteutuvat paljon helpommin kuin olisi jossain vaiheessa ollut tarpeen.

Täytyy kyllä myöntää, että kun tulee jatkuvasti lunta ja räntää ja itse olisin jo kevään kannalla, tekisi välillä mieli mennä ravistelemaan ihmisiä, tajuutko hei, tää on tällaista koska vellot pelossa, kaunassa ja katkeruudessa etkä suostu näkemään omaa vastuutasi. Juu, ihan varmaan aa auttaa ja bee on edes välttämättä totta. Kukaan meistä ei voi arvostella missä vaiheessa joku toinen on ylösnousemustietään, se ei meiltä tällä tasolla vielä onnistu. Ainoa, mitä voi tehdä, on pitää itsensä niin korkealla kuin suinkin ja antaa muiden kulkea omaa tietään. Siitähän tietysti saa kaikkea kivaa sitten itsellekin, koska korkeammissa energioissa asiat sujuu, itse on onnellinen, elämässä on rakkautta, runsautta, terveyttä ja vaikka mitä ihanaa. Jos ei ole, korjaushenkilö löytyy, kun katsoo peiliin.

Susanin kanssa yritin skypeillä, koska olemme alkaneet kehitellä aivan loistavaa Kultaiseen Atlantikseen liittyvää koulutusta. Haluttaisi tuoda ihmisille mahdollisuus harjoitella niitä kaikkia kivoja juttuja mitä Atlantiksella oli, (kuten psykometria, mielenhallinta, kristallit ja kristallikallot, numerologia, telepatia), sekä opastaa vähän muutenkin asiaan liittyen sovellettuna tähän elämään. No, ei voi mitään, asia järjestyy kun järjestyy. Olen aika innoissani tuosta kuitenkin, samoin yhdestä omasta uudesta jutusta, jonka yritän saada käyntiin 8.8. Leijonaportin aikaan. Ihan uusia mahdollisuuksia tuntuu nykyään aukeavan, jos malttaa päästää vanhasta irti. Kuitenkin vanhat velvollisuudet on ensin hoideltava alta pois, ja sehän on tietysti todella raskasta, koska oma energia ei ole enää siinä. Aikansa kutakin – oliko tää joku päänleikkaamissanonta?

Kommentit

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa