Oivalluksia ja sinne päin

Muutama päivä sitten oli hieno päivä, jolloin aukeni niin moni oivallus, että niiden pohtimisessa kuluukin tovi. Ja sitten se meni ohi. Mutta asiat jäi, kiitos siitä. Jäin pähkäilemään mm. sitä, onko oikeasti niin kuin kuvittelen, että kiinalaisen astrologian mukaan voi kertoa milloin tulee raskaaksi. Omasta ja kavereiden elämästä päättelen, että silloin voisi olla mahdollista, kun on toteuttavan, aikaansaavan elementin aika. Eli elementtikierrossa omaa elementtiä seuraava.

Toinen mitä jäin miettimään on luomistyöskentelyn yksi oivallus. Nyt pitäisi testailla, mutta ongelmana on, etten keksi mitään mitä haluaisin. Juu, totta kai haluan monenlaisia asioita. Mutta ne ovat vähän isompia kuin testiin tarvitaan. Enkä halua autoa, en asuntoa – koska pitäisi päättää missä haluan asua – enkä vaatteita – no, ehkä ois tarvetta – en koruja – en käytä kuin kristalleja – enkä mitään muutakaan mitä voisi tarkkaan määritellä. Ne, mitä oikeasti haluan ovat enemmän energiaan ja värähtelyyn liittyviä asioita, ja niitä ois ainakin minusta ihan älytöntä alkaa tietoisesti luoda. Nehän tulee elämään sitten, kun värähtely on kohdillaan. Eli mitä ihmettä keksin, että voisin testata omaa keksintöä? Jos se nimittäin toimii, sitäpä voisi sitten levittää ilosanomana vähän laajemminkin.

Ja vielä yksi juttu avautui, vaikka ei se oikeastaan oivallus ole. Tai niin no, miten sen ottaa. Törmäsin netissä pariinkin sivustoon, jotka oli ihan ok, ja mielenkiintoisia, liittyen ylösnousseisiin mestareihin. Jäin vain miettimään sitä, että jos ihminen kanavoi arkkienkeli Metatronia ja mestareita, se ei minusta niin hirvittävän iso meriitti ole, että sen ympärille voisi uran rakentaa. Eikö kaikki tee sitä? Ainakin minä ja monet tutut. Silti näkyi olevan tarjolla yhtä sun toista koulutusta, hoitoa ja muuta.

Kyse onkin varmaan siitä, että pitäisi kai sitten tuotteistaa itsekin näitä juttuja, jotka on itselle niin arkipäivää. Yksi ihme oli säteiden energiahoito. Taas vähän mietin eikö kaikki tee sitä, mutta mitäpä tuo minulle kuuluu. Jotkut tekee, ja monet saa avun, ja se on pääasia. Lisäksi en suinkaan valita siitä, että ihminen ottaa rahaa siitä, mitä tekee. Niin pitääkin tehdä. Energian on oltava tasapainossa, eli antaminen ja saaminen pitää olla kohdillaan, muuten energiavirta tyrehtyy. Ja lisäksi minusta on hienoa, että oman osaamisen kautta voi auttaa toisia ja ansaita elantonsa.

En tiedä mikä siinä kaiveli. Tai kaiveli ei ole oikea sana, ehkä jotenkin hiertää.  Jos se on näitä happamia pihlajanmarjoja, vaikka en edes haluaisi moista tehdä työkseni. En tiedä, aukeaa varmaan jossain vaiheessa. Kuitenkin sen verran asia heilautti, että aloin miettiä pitäisikö minunkin tuotteistaa Akaasisten aikakirjojen puhdistus, ja opettaa ihmisiä tekemään sitä, jotta se leviäisi laajemmalle. Hmm. Toisaalta kun se on niitä asioita, jotka ei todellakaan minusta ole kovin vaikeita, jos ihminen on siinä värähtelyssä, että se onnistuu. Vähän kuin Harry Potterissa sanottiin: Jos sinun pitää kysyä, et saa koskaan tietää, mutta jos tiedät, sinun tarvitsee vain pyytää.

Eli jos nyt leikitään ajatuksella, että Akaasisten aikakirjojen puhdistuksesta tulisi ihan oikea koulutus ja todistus ja sen harjoittajia leviäisi pitkin Suomea ja maailmaa, mitäpä tuo vaatisi. Sen verran värähtelyn nousua ihmisiltä, että tietävät mitä tekevät, siis saavat jollain tavalla ymmärryksen siitä, mitä siellä aikakirjojen luona tapahtuu. Ymmärryksen siitä, kenen kanssa sitä tehdään ja miten se käytännössä hoituu. Sen oppimista mihin se toimii ja mihin ei, sillä puhdistus ei käy kaikille. Mitä tehdään, jos ilmaantuu ongelmia. Niitä ei yleensä ole, mutta jos olisi, niin jotain pitää osata tehdä. Eli mitä – alkukoulutus energioiden nostamiseen, ja sitten joko sen jälkeen tai muuten edistyneille kolmen päivän viikonloppu. Oisko se siinä? Vai pitäisikö tehdä siitä pidempi koulutus, jotta ihan takuuvarmasti kaikki tajuaa asiat oikein? Ehkä, sillä vastuukin on suuri. Ei voi päästää ihmisiä sorkkimaan asioita, joita he eivät ymmärrä ja missä he voivat tehdä vahinkoa huomaamattaan. Mietintään. Joskus.

On muuten ollut tosi hupaisaa seurata kirjoittelua Eurojackpotin voittajasta. Onnea ja enkeleitä hänelle, että kestää kaiken pyörityksen. Vaikka minkälaisia kirjoituksia on nähty, missä yritetään selittää milloin milläkin lailla, että onhan se ihan moraalitonta, tehotonta, väärin ja mitä kaikkea, että yhdelle ihmiselle moinen lankeaa. Just joo. Kateus piiloutuu monenlaisiin kaapuihin. Minusta asiassa ei ole mitään väärää. Maailma on menossa parempaan, runsaus kuuluu kaikille, ja jos tällä välin joku saa ison potin tekemättä mitään väärin ketään kohtaan, hieno juttu. Ehkä se herättää muitakin huomaamaan, että runsautta voisi olla elämässä ja unelmoimaan siitä. Ja sehän olisi taas askel eteenpäin.

Sitä paitsi olen myös kiitollinen siitä, että tuo ei tullut minulle. No joo, ensin olisi ehkä pitänyt pelata, mutta kummiskin. Ihan oikeasti, onhan se kiva, jos on rahaa niin että taatusti piisaa. Mutta tuollainen määrä tuo myös ongelmia ja huolenaiheita, joita ilman mieluummin olen. Ehkä ois somaa, jos voisi lykätä lahjoituksia asioille, jotka on sydäntä lähellä, mutta energialähetykset ja enkelien avun lähettäminen toimivat myös, ja joskus paremminkin. Onnea siis voittajalle, enkelit siunatkaa kaikki ne voittorahat, että ne levittävät runsautta ja iloa missä tahansa kulkevat. Kiitos.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa voisi vaihtaa

Eikö joku muukin voisi joskus ymmärtää

Lunta tulvillaan, ja kyllä sais olla olematta