Älkää tehkö tätä kotona

On nimittäin tullut saatua oivalluksia, ja tehtyä asioita, jotka osoittautuivat enempi hyviksi teoriassa kuin käytännössä. Yksi oivallus liittyi siihen, että koska kurkkuchakrassa oli jotain tukosta, ja sitä on nyt saatu pois, ilman muuta voin lopettaa kilpirauhaslääkityksen.

Varmaan juu periaatteessa, mutta ehkä asialle olisi voinut tehdä jotain muutakin, kuten hoitaa kilpparia, kiinnittää vähän huomiota siihen mitä syö ja tarkistaa että saa kaikki tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit ja muut. Arvatkaas oliko muka kiire ja ehdinkö.

Onpa nyt sitten toisaalta todistettu sekin, että akupisteet toimii, energiahoidot toimii ja Mahatma-energia toimii. Valitettavasti en vain millään pärjää pelkästään noilla, vaan väsymys oli valtaisa. Kaikesta hoidosta tuli aina pariksi tunniksi ihan toimiva olo, mutta en jaksanut tehdä niitä tarpeeksi. Oli pakko ottaa vähän takapakkia ja aloittaa Tyroksiini uudestaan, vähän pienemmällä annostuksella tosin ja vakaalla aikomuksella testata teoriaa uudestaan paremmalla ajalla.

Oli se kyllä aika somaa. Kaverini, toinen niistä, kenen piti vahtia etten masennu ja hautaudu sänkyyn ilman lääkitystä, ihasteli sitä miten hyvin nukun nykyään. Nukkuminen kun on monesti enempi teoriaa kuin käytäntöä. Juu, nukuin kyllä. Mutta ei siitä paljon iloa, sillä ei se väsymystä poista.

Kiireissäni kyselin arkkienkeli Mikaelilta voinko lopettaa lääkityksen, ja Mikael vastasi aivan selkeästi kysymykseen. Vitsi olikin siinä, että ymmärsin vastauksen väärin, koska aloin järkeillä enkä ottanut sitä kirjaimellisesti. Ei ehkä kannata myöskään alkaa väännellä enkelien sanoja...

No, nyt on jo parina aamuna ollut taas virtaa ja jippi-jippi-olo. Se menee kyllä nopeasti ohi. Mietin vain sitä, että olenko ahkeralla kaiken mahdollisen hoidon sekamelskalla mennyt vähän yli. Voi olla mahdollista. Kilpirauhasen parantaminen ei taida olla kärsimättömän ihmisen puuhaa… Pitää vissiin käskeä niitä paria kaveria tarkkailemaan, etten ala muistuttaa sähköiskun saanutta Duracell-pupua. Ei se mitään, jos virtaa riittää ja riittää, mutta jos se menee hyppimiseksi paikasta ja asiasta toiseen suurin piirtein kymmenen kertaa vielä normaaliakin nopeammin, ei taida ihan olla lääkitys kohdallaan.

Kiirusta piisaa, joten väsymys ei nyt ollut ihan oikein ajoitettu. On ihanaa, kun on kursseja menossa ja tulossa ja alkamassa. Kun joku toinen hoitaisi sen sälän. Sihteerikölle alkaisi olla entistä enemmän tarvetta. Onneksi kaikki tekeminen on mukavaa – paitsi tietysti ne, mitä potkin edeltäni pois tieltä, kun ei juuri nyt ole aikaa. On hassua, että kun on itse jo mielessään lopettanut jonkun jutun, sen loppujen asioiden hoitaminen on älyttömän raskasta, vaikka silloin kun se oli arkea, ei tuntunut missään.

Serafinan opiston ensimmäinen päivä oli aivan mahtava. En muista moista energiaa ja noin ihanaa ryhmää kokeneeni pitkään aikaan. Niin, mitä nyt kaikissa opettajakoulutuksissa ja säteissä ja numerologiassa… No joo, mutta oli oikeasti ihana päivä. Minusta on niin loistavaa, kun nykyisin ryhmissä alkaa entiset tutut kokoontua. Entiset siinä mielessä, että yhdessä on oltu Atlantiksella tai joissain muissa paikoissa, ja nyt keräännytään taas yhteen, kun on aika yhdistää voimat ja energiat. On se hienoa.

Kommentit

  1. Wau, olisipa ihana olla enkeliopettajan sihteeri. :) Se yhdistäisi sihteerintyön ja asian, josta on vapaa-ajallakin innostunut ja kiinnostunut. :D Jos työpaikka aukeaa niin ilmoita täällä blogilla. minä pistän hakemuksen. :D
    Ihanaista päivää. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032