Valon palvelutyö pyyntö Diana Cooperilta

Negatiivinen voima/energia on tunkeutunut planeetallemme ja tiettyjen ihmisten mieleen. Sen aikomus on levittää kontrollia ja pelkoa vaikuttamalla uhrinsa osallistumaan terrorismitekoihin.
Meille on kerrottu, että Maa on saavuttanut ratkaisevan pisteensä. Nyt on aika valon vastata.

Valtava armeija valon soturienkeleitä valokilpineen, yhdessä lohikäärmeiden ja pegasuksien kanssa on muodostettu sisätasoilla tätä tarkoitusta varten. Nämä ovat erityinen enkelien erityisryhmä, joka ei voi toimia ellemme pyydä heitä. Meidän tehtävämme on lähettää tämä Valon armeija ulos maailmaan. 

Kun teemme niin, soturienkelit ja lohikäärmeet ovat jokaisen yksilön kanssa, jota negatiivisen energian tuntosarvet ovat koskettaneet, suojaten heidät valolla vahingolliselta vaikutukselta. Yksisarviset ja pegasukset vuodattavat valoaan ylhäältä.
 

Myös jokaisella, joka osallistuu tähän palvelutyöhön, on soturienkeli ja lohikäärme kanssaan, asettaen valon ympäröimään häntä ja antaen 100 % suojan.
 

Aloitamme Salzburgissa Enkelikonferenssissa 26.5.17 klo 19.30 Suomen aikaa, jossa 1000 valotyöntekijää lähettää matkaan valtavan legioonan enkeleitä ja lohikäärmeitä. Diana Cooper Foundationin opettajat liittyvät meihin. Missä tahansa olet, lisää oma energiasi pelastaaksemme kauniin planeettamme, jotta kaikki voimme ylösnousta. Tee tämä niin usein kuin mahdollista seuraavan kahden viikon ajan, ja minä raportoin edistymisestä.

Visualisaatio Maan valon palauttamiseksi
1. Istu hiljaa paikassa, jossa voit olla häiritsemättä hetken aikaa.
2. Hengitä kultainen valokupla ympärillesi.
3. Kutsu valtavaa soturienkeliä ja tulista lohikäärmettä seisomaan vierelläsi ja suojaamaan sinut valoon.
4. Sano mielessäsi: ”Lähetän nyt tuhansia soturienkeleitä ja lohikäärmeitä valaisemaan joka ikisen, jota pimeä taho (tai energia) on koskettanut.”
5. Visualisoi miljoonien enkeleiden ja lohikäärmeiden leviävän ympäri planeettaa ja ympäröivän kaikki terroristit lonkeroilta, jotka yrittävät tavoittaa heidät.
6. Näe loistavien, hohtavan valkoisten yksisarvisten, joiden sarvi loistaa valoa, sekä pegasusten hohtavine siipineen lentävän heidän yllään ja kylvettävän jokaista valkoisessa valossa.
7. Kuvittele voimakkaasti miten pimeä tunkeutuja vetäytyy pois Maasta.
8. Näe miten arkkienkeli Zadkielin enkelit ja Violettiliekin enkelit muuntavat sen kultaiseksi valoksi.
9. Aisti tai tunne miten yksisarviset kylvettävät sinua valosa.
10. Avaa silmäsi.

Tämä julkaistiin juuri Dianan Facebookissa

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi