Evakkoelämää

On ollut outoa olla pois omista ympyröistä, kun kaiken pitäisi kuitenkin sujua niin kuin omassa työpisteessä ja omassa kotona, eikä mikään kuitenkaan ole samalla lailla. Kaikesta huolimatta en tajunnut ottaa ihan kaikkea tarvittavaa mukaan, vaikka raahasin laukkukaupalla kamaa, ja tuppasin kannettavan tietokoneen täyteen kaikkea, mikä mieleen tuli. Aina vähän päästä huomaa kuitenkin, etä ai niin, en ole kotona enkä voi tehdä tuotakaan...Muutto ois ollut paljon kivempi, olisi päässyt asettumaan uuteen pikku hiljaa.

On toisaalta ollut mukavaa löytää uusia kävelyreittejä ja ällistellä erilaista kasvillisuutta. Suomi kun on niin pitkä, että kasvillisuus on erilaista, mitä ylemmäs mennään. Kuten tiedätte. Täällä etelämpänä tuli kuitenkin elettyä aika kauan, joten on hassua miten tämä tuntuu edelleen tutummalta. Nauroin itselleni, kun kuljin yhtä reittiä mitä viimeksi kävelin varmaan yli 20 vuotta sitten. On se kumma, kun puut on kasvaneet ja pensaikot villiintyneet… Outoa:).

Olen oikeasti ymmälläni noista puista. Omasta mielestäni asun suht saman ikäisellä alueella kuin tämä evakkopaikka, ja kuitenkin koivut täällä on melkein tuplasti isompia. Männyt on valtavia, ja muut puut (joita on erittäin runsaasti) ovat myös todella isoja. Ehkä kasvillisuusvyöhykkeet vaikuttaa niin paljon, tai ehkä minun kotikoivu ei sitten kuitenkaan kamalasti viihdy paikallaan.

Ja sitten tietysti pitää vähän miettiä juttuja. Jos kerran puut kantaa vanhaa viisautta, ja ankkuroivat sitä paikoilleen, onko tätä viisautta saatavilla vähemmän siellä, missä on vähemmän isoja puita? Tai ei ollenkaan? Sanos Metatron tähän jotain, kiitos. Samaa energiaa säteilevät myös tähdet, ja siellä, missä ei ole puita, energia tulee erilailla. Yksikään alue Maassa ei jää ilman tarvittavaa energiaa. Se vaatii enemmän ponnistelua elementaaleilta ja valon auttajilta niillä alueilla, joilla ihmiset ovat hävittäneet puut, ja saattaa tulla vähän eri värähtelyssä, mutta viisaus, valo ja tieto ovat aina saatavilla heille, ketkä sitä kaipaavat. Vau, kiitos Metatron.

17.koulu
Uutta koulua olen saanut rakenneltua jonkin verran. Tällä hetkellä 33 kurssipalikkaa on työn alla, mikä missäkin vaiheessa. 33 on hyvä luku, Kristustietoisuuden numero. Mutta tätä vauhtia kun ideaa lykkää, taitaa pian olla 44 (Kultainen Atlantis) tai 55 (Metatron). Mikä on tietysti oikein kivaa heille, ketkä löytöretkeilevät kurssitarjonnan parissa. Onpahan valinnan varaa.

En oikeastaan haluaisi 17. kouluun viikkoja kestäviä kursseja, joten pilkkominen on vähän haasteellista. Ainakin tällä hetkellä ajattelen niin, että kurssipalikat ovat heti kokonaisuuksia, heti kokonaan käytössä. Niissä on paljon sitten asiaa, harjoituksia ja visualisaatioita, osassa enemmän, osassa muutama, mutta ei tarvitse odotella, että pääsee eteenpäin vaan juttuja voi tehdä omaan tahtiin.

Siinä on tietysti myös miinuspuoli. Jos ja kun osa jutuista vaatii vähän pohtimista, ehkä kurssilainen ei ole valmis syventymään asiaan, kun on paljon muutakin kurssiin kuuluvaa, mitä voi tehdä. Toisaalta pitänee luottaa siihen, että ihmiset kyllä tekevät asiat niin kuin on heille parasta.

Enkelipolulla on tällä hetkellä 7 erilaista kurssia, plus kaikille kouluun osallistuville avoimet osat. Niitäkin on ihan kiitettävästi, sillä jotkut jutut on minusta sellaisia, että ne pitää olla kaikille avoimesti tarjolla jotta muusta kurssitarjonnasta saa kaiken irti. Ilmaisia on tällä hetkellä 4 kurssia, ja paria ideaa pyörittelen päässä. Jos keksin, miten ne toteutetaan, tulee sitten muutama lisää.

Mestareiden kanssa ollaan saatu vasta kolme kurssia kasaan, yksisarvisten kanssa neljä, lohikäärmeiden kanssa kaksi. Bisnesenkeleiden uudistettuja kursseja tulee myös 17. kouluun. Kolme on nyt tekeillä, katsotaan montako innostun ja ennätän tehdä. Atlantiksen energioita on kahdessa kurssissa, lisää on tulossa tietysti.

Ja sitten on suuri määrä kursseja, jotka tällä hetkellä kulkevat otsakkeen Yleistä alla. Ehkä parempi yläotsikko olisi oma henkinen tie tai valaistuminen tai ylönousemuspolku. Tai ehkä sillisalaatti – ei ehkä kuitenkaan, se ei kerro sisällöstä. Tässä kategoriassa on nyt kahdeksan, ja lisää ideoita on mielessä.

33 kurssia on paljon, kun kaikki pitää kirjoittaa, tehdä harjoitukset, visualisaatiot ja videot. Lisäksi olisi kiva, että ne olisivat kauniita ja nätisti tarjolla. Ja se verkkokauppakin odottaa, että niitä voisi sitten joskus saadakin… Juu, ei puuha lopu. On se kivaa.

Onneksi on tuo kirittäjä vierellä koko ajan. Arkkienkeli Mikael on hyvin vahvasti läsnä tässä luomisessa, ja huomautukset on välillä ihan yhtä napakoita kuin Metatronilta konsanaan. Kiitos ihanat arkkienkelit ja muut valon auttajat, kanssanne kaikki sujuu paremmin:).

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi