Kiitos tästäkin kaikesta


Ettei tulisi valitusvirttä, kokeillaas kiitosversiota. Olen hyvin ilahtunut Tim Whildin uusista videoista, joita hän jakelee Facebookissa. Tämän päiväinen keskusauringon energian maadoittaminen oli aika jysäys. Kiva, että hän tekee niitä lisääkin.

Olen kiitollinen siitä, että on katto pään päällä, vaikka onkin pölyä ja romua ja pimeyttä. Ensimmäiseksi kun saavuin evakkopaikkaan vedin kaikki sälekaihtimet ylös ja avasin joka ikisen ikkunan ja parvekelasin. Siitäs saitte, tunkkaiset energiat.

On kiva, kun on jääkaappi ja pakastin, vaikka ne on ihan kirjaimellisesti tyhjiä. Kun vielä pääsis kauppaan, sillä kävelyetäisyydellä oleva ainoa kauppa on lähiön makkaran ja kaljan täydennyspaikka, ei kasvissyöjän paratiisi.

On kiva, että on hella ja uuni, vaikka palava pöly on aika äklöä. No ei tullut mieleen alkaa ensimmäiseksi pesemään niitä, täytyy myöntää. Ekakskin siivous on minusta niitä ajattelen-asiaa-huomenna-juttuja ja toisekseen veli väitti, että ihan juuri hän niitä käytti ja oli ihan kunnossa. No, se ihan juuri taitaa olla samalla aikalinjalla kuin minun ihan juuri –jutut. Kaikesta on jo kauan, kun alkaa oikeasti miettiä. Sitä se ikä teettää. Josta tuli mieleen, että kun taas kerran täytän syksyllä 36, moneskohan kerta se on…

On myös ihanaa miten valtavia puita tässä ympäristössä on. Kun on suht vanha asuinalue, puut ehtivät kasvaa jo melkomoisiksi. Mietin tuolla ulkona samoillessani, että itse asiassa voisin viihtyä tässä paikassa. Kunnes sitten veli kertoi, että valtava hopeapaju, jota ihailin ilta-auringossa, aiotaan kaataa. Koska se kuulemma roskaa. No voi. Ihmisille tietysti merkkaa eri asiat, mutta silti joku voisi vähän miettiä mitä sitten. Koko paikka muuttuu, kun valtavan iso, viisas puu kaadetaan. Taidanpa pistää vähän valon auttajia asialle, jos he voisivat vaikuttaa tähän.

Onkohan nyt muuten tulevaisuus? Mietin vain sitä, kun luin netistä linkkikorttisysteemistä artikkelia vuodelta 2015, jossa sanottiin, että tulevaisuudessa se toimii kaikissa järjestelmään kuuluvissa kaupungeissa. No, toivoisin, että tulevaisuus olisi jo täällä, sillä ei taida olla yhtään käteistä, jolla muuten pääsisi kaupunkiin. Kohtahan senkin näemme.

Melkoista energiapyöritystä ollut muuten viime ajat, olette varmaan huomanneet. Ihana kesäpäivänseisaus on täällä, ja energiaa on virrannut jo jonkin aikaa. Huippu on ihan nyt, ja virtaus jatkuu vielä jonkun aikaa. Kyllä sitä vielä meidän viikonloppuun siirrettyyn juhannukseenkin riittää.

Energiatasolla tulevaisuus on jo täällä monessa mielessä. Planeetta on tukevasti neljännessä ulottuvuudessa, joten täytyy olla tosi kiintynyt mataliin energioihin, jos aikoo pysyä tai päästä takaisin kolmanteen ulottuvuuteen. Nelosessa on paljon tasoja, ja myös heilahtelua aika paljon, sen huomaa ihmisten käyttäytymisestä. Ylilyöntejä vähän joka suuntaan. Hauskinta tositeeveetä on ollut nähtävillä vaikkapa politiikassa viime aikoina. Mielenkiintoista, miten salaliittoteoriat ja epäilyt nostavat päätään siellä, missä oma energia on vähemmän kirkas eikä ainakaan maadoittunut. Luulen, että saamme nähdä epätasapainoa vielä jonkun aikaa, kun planeetan energiat nousevat. Jos vain pystyy pysymään omassa keskuksessaan kiinnittymättä toisten draamaan, auttaa kaikkia. Ja oma elämä sujuu helpommin.

Kommentit

Muita juttuja

Uskaltaisinko olla onnellinen

Tyhmyyttä ja tahdittomuutta, mutta nyt jo kultaista energiaa