Remppaa ja uusi koulu, kurssi ja systeemi


On aina yhtä outoa, kun asia, jota on odottanut, sitten lopulta tapahtuu. Tai niin no, ehkä se riippuu asiasta. Nyt kuitenkin tuntuu tosi oudolta, kun mistä tahansa ikkunasta katsoo ulos, näkee työmiehiä, joka puolelta kuuluu poran ääni ja kaikenlaisia vehkeitä pörrää muutenkin ihan kiitettävällä melu- ja pölytuotolla ympäriinsä. Se on vissiin kesä.

Piti tehdä paljon ennen kuin remppa alkaa tässä asunnossa, mutta ei se taas mennyt ihan niin. Toisaalta ei ole edes tietoa koska se tässä alkaa, mutta meteli ja hulina on välillä sellaista, että mietin jo evakkoon lähtöä. Piti vasta sitten, kun miehiä alkaa tulla ovista ja ikkunoista, mutta nyt tulee vasta parvekkeelta.

Olisi kuitenkin paljon tekemistä, ja omien kamojen tarvetta, joten en oikein voi pariksi kuukaudeksi häipyä. En voi millään raahata mukanani niin paljon kaikkea kuin tarvitsen, kirjoja, muistiinpanoja, manuaaleja yms. Kaipa siis yritän kuulosuojaimia ensin, ja lisään kävelyä. Hommat on välillä niin mielenkiintoisia, että keskittyminen häivyttää kyllä koko maailman ympäriltä, joten sitäkin voisi yrittää lisätä, siis keskittymistä. Kera kuulosuojaimien, luulisin.

Olen ollut aivan innoissani koodin kanssa puuhastelusta. Minussa asuu pieni tai ehkä vähän isompikin nörtti, ja on välillä aivan autuaallista uppoutua pohtimaan koodauksen ongelmia tai miten voi toteuttaa jonkun tietyn jutun. Edellyttäen tietysti, että ne pystyy ratkaisemaan. Jos ei, niin on vähemmän kivaa. Kivaa silti. Nyt olen vihdoin saanut muutaman tyhjemmän päivän, joten olen voinut rakennella nettikauppaa. Ei se ole kuin vuoden tai noin myöhässä. Aika on kuitenkin oikeastaan vasta nyt, sillä samalla, kun rakennan sitä, rakennan uutta koulua.

Sain mahtavan idean joku aika sitten, ja kuten kaikkien hyvien ideoiden kanssa, energialataus oli sitä luokkaa, että melkein tipahdin polvilleni. En sohvalta tällä kertaa, mikä sekin on yleistä. Aika monesti, kun pitää pohtia jotain, paras on maata sohvalla ja pyytää enkelit ympärille. Siitä sitten melkein tipahtaa, kun asia kirkastuu, ja tulee kiire alkaa tehdä siitä totta. Nyt tämä koulujuttu kirkastui aivan muuten.

17.koulu
Asia pohjautuu siihen, että osaan paljon, ja olen opiskellut paljon kaikenlaista, mikä kiinnostaa. Nyt olisi aika alkaa jakaa sitä eteenpäin vähän enemmänkin. Vuosien ajan kaikki energia on mennyt Diana Cooper Foundationiin, ja hyvä niin. Se jatkuu edelleen, sillä ihanat opettajakoulutukset odottavat syksyllä. Nyt kuitenkin sain karistettua harteiltani yhden vapaaehtoistyön, jota olen koululle tehnyt, joten vapaata on vähän enemmän. Principalin hommat jatkuu, ja niitä on ihan kiitettävästi. Masteropettajan hommat jatkuu, ja niitäkin piisaa. Lisäksi muutama muu projekti on työn alla, mutta kuitenkin kun yhden ison aikasyöpön sai pois, tuntuu virtaa olevan taas muuhunkin paljon enemmän.

Siispä rakennan koulusysteemin, jossa voi opiskella kaikkea, mitä osaan opettaa ja mihin yläkerta kehottaa. Ja se on muuten aika paljon… 17. koulu on nimi. Juu, ihan koulu, ei mikään hienompi nimitys, vaikka tasoja riittää aika pitkälle. Osa kursseista jää tuon ulkopuolelle, mutta suurimman osan siirrän sinne. 17.koulun sisällä voi valita linjansa, kulkea esimerkiksi enkelipolkua, yksisarvispolkua, Kultaisen Atlantiksten linjaa tai matkata mestareiden kanssa, tai hyppiä kaikkien niiden välillä. Jokaiseen polkuun tulee palikoita – rakastan palikoita… Eli siis kauniimmin sanottuna askelmia tai osia, joista voi valita haluamansa. Mikään pakko ei ole tehdä mitään, valinnanvapautta jää paljon.

On kiva saada paikka, mihin voi koota myös asioita, joista ei oikein ole isoksi kurssiksi, mutta jotka ovat mielenkiintoisia ja avuksi, kuten työasiat enkeleiden kanssa, tai tilojen energia tai runsaus numerologian opastamana. Tai vihdoin jotain kristalleista, mitä on kyselty kovasti. Tekemistä kuitenkin on kovasti, ja on aivan varmaa, että valmiiksi ei tuo paikka koskaan tule. Miksi tulisikaan, sillä uutta tulee meille kaikille koko ajan, ja kaiken pitää kehittyä.

Paljon muutakin olen tuonne laittamassa, mutta ihan kaikkea en halua vielä paljastaa. Joskus sitten, kun on valmiimpaa. Homma tulee toimimaan niin, että kouluun ilmoittaudutaan ja maksetaan osallistumismaksu. Sitten oppilaat voivat alkaa valita mitä tekevät. Osallistumismaksu ei ole iso, ja koulun jäsenyys on voimassa vuoden. Ei kuukausimaksuja:).

Kurssipalikat ovat maksullisia, mutta niitä ei ole saatavilla missään muualla, ja hinta on jotain muuta kuin jos ne olisivat julkisesti tarjolla. Lisäksi osa palikoista on ilmaisia ja kouluun tulee usein uutta. Ja kuten jo sanoin, monenlaista muutakin on sinne tulossa, niistä enemmän myöhemmin. Omassa mielessäni tämä on vähän kuin Kultaisen Atlantiksen opiskelua, valita voi sen, mikä kiinnostaa, ja jatkaa niin pitkälle kuin haluaa, ja enkeleitä, mestareita, yksisarvisia ja lohikäärmeitä ynnä muita valon auttajia pyörii ympärillä koko ajan. Bonuksena itselle ja varmaan asianosallisillekin on se, että monet ovat olleet suurin piirtein kaikilla kursseillani, ja nyt minulla on keino kiittää heitä jollain tavalla, antamalla etuja, joita muut eivät saa. Josta tuli mieleen, että pitäiskö kouluun rakentaa jonkinlainen paljousalennus. Hmm, ehkä se vääristää asian, jos tulee haalittua tekemistä enemmän kuin pystyy omaksumaan. Pitää miettiä ja kysyä arkkienkeli Mikaelilta.

Mikael on hyvin lähellä nykyään koko ajan, totta kai. Mikael on tekniikan taitaja ja kannustaa uuteen, tuo voimia ja uskallusta tehdä jotain, mitä ei ole ennen tehty ja liittyy moneen muuhunkin asiaan, mitä koulun perustamisessa tarvitaan. Lordi Kumeka on toinen, mikä on tosi likellä koko ajan, ja  arkkienkeli Metatron nyt ei väisty mihinkään. Gabrielia tarvitaan myös jatkuvasti – se selkeys… Porukkaa piisaa, ja rakentelen kaikki kurssipalikat yläkerran kavereiden avulla ja opastamana. Ei vaan tahdo aina oma vauhti riittää, kun juttua tulee, mutta parempi niin päin.

Kommentit

  1. Ihana kouluidea. 17. koulu, miten kuulostikaan tutulta tuo energia, joka siitä kertoi. Minusta tuntuu, että olen ollut samaisen opettajan huomassa joskus kauan kauan sitten aiemminkin ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse aivan innoissani asiasta, ja on ollut tosi tuskaa kun on joutunut odottelemaan ennen kuin päästään alkamaan. Mutta energiat on loksahdettava kohdilleen ja on oltava jotain valmistakin ennen kunnon aloitusta. Koen sen itse todella paljon Kultaisen Atlantiksen energiana, joten siellä me kai sitten joskus yhdessä touhuttiin:).

      Poista

Lähetä kommentti

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa