Inhottava minä, Timin kurssi ja hyvää uutta vuotta

Omaa inhottavuuttani pohdin, oisinko sellainen, kun pidän kiinni sovituista ja odotan, että muutkin pitää. Joustavuus on hyve, luulisin, ja omasta mielestä ainakin olen turhankin joustava joidenkin asioiden suhteen. Tarkkuus muille asetetuissa määräajoissa voisi tuoda rauhaa myös minun elämääni.

Toisaalta en tajua sitä, että jos sitoutuu johonkin, se on vain näennäistä, eikä todellista. Lipsun tekemisistä koko ajan itsekin, lähinnä itselle annetuista lupauksista ja omille töille varatusta ajasta. Jos kuitenkin asioilla on deadline, valmista on silloin, vaikka sitten sen hitsin joustavuuden ansiosta joutuisin tekemään yötä myöten. Jos lupaan tehdä jotain, teen sen, ja sillä selvä. Oppisinpa vielä kunnioittamaan omaa ajankäyttöäni samalla lailla.

Minusta on edelleen vaikeaa kovistella ihmisiä heidän sovituista asioistaan, mutta masteropena on pakko, principalina välttämätöntä. Ei omalle luonteelle kaikkein helpointa, kun minusta sitoumukset on itsestään selviä ja joidenkin muiden mielestä enempi suosituksia, joista ei tarvi niin välittää. Ehkä se on sitä joustavuuden puutetta.

Timin kurssista
Ihana, mahtava (ja paljon muita superlatiiveja..) Tim Whild tulee syyskuussa pitämään kurssia Jyväskylään. Olen ihan sekaisin omista laskuistani, mutta kaikille ilmoittautuneille on minusta nyt lähtenyt viesti. Joitakin ovat ystävät ilmoittaneet, eikä minulla ole heidän sähköpostiosoitettaan, joten kovistelkaa kavereitanne, jos ei tieto ole kulkenut. Tai laittakaa sähköpostiosoitteenne minulle, niin saatte infon suoraan. Lisäksi jollakin sähköposti tuli bumerangina takaisin, kun laatikko oli täynnä. Ehkä ei pitäisi sanoa, mutta ihan oikeesti, nykypäivänä, kenellä on sähköposti, joka täyttyy turhasta… No, asia ei kuulu minulle, mutta luulen, että harmittaa, jos kurssipaikka menee sivu suun moisen johdosta.

Olen pyöritellyt pöytäjärjestelyjä hotellin kanssa, että saadaan enemmän ihmisiä sisään, ja jos nyt oikein olen laskenut, voisi olla kaksi paikka vielä tarjolla. Tim on siis tulossa 9-10.9, ja mukaan mahtuu vielä pari. Laitelkaa sähköpostia minulle, jos kiinnostaa.

Olen aika innoissani tulevasta, sillä Tim sanoi, että eka päivä menee ylösnousemusjuttujen kanssa, mikä sekin on mielenkiintoista ja ihanaa, kaikki lohikäärmeet, chakrat, enkelit, yksisarviset, ynnä muut aktivoinnit ja ties mitkä. Mutta se toinen päivä! Atlantis!!! Jess! Ihana Kultainen Atlantis, kristallikallot, taidot ja tiedot ja ties mitä. Olen jo nyt aivan pyörällä päästäni…

Uusi vuosi
Mayat ilmeisesti ainakin tiesivät, että planetaarinen uusi vuosi alkaa huomenna. Tänään on ns. ajaton päivä, jolloin koko rakas Maa harmonisoituu universumien kanssa samaan rytmiin, ja uudet luomiskoodit alustetaan. Huomenna ne on aktivoitu, ja uusi luomissykli alkaa.

Parin viikon päästä on Leijonaportti, jonka energia alkaa tuntua pikkuhiljaa, huipentuu 8.8 ja sitten hiljalleen hiipuu. Energiaa Siriuksesta, Keskusauringosta ja meiltä kotoa. Nauttikaa olostanne, ja muistakaa maadoitus.


Ai niin, joku ehti jo kysyä ensi vuoden kalenteria. Aika ajoissa, sanoisin. No, kalenteria ei tule. Se on nyt tehty ja nähty, ja seuraavaksi tulee jotain muuta.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle