17. koulu, elämä ihmeitä täynnä


Elokuu on yli puolenvälin, ja hiukka alkaa ressata oman pään aikataulu. 17. koulussa on hurjasti tekemistä, ja vaikka ois kuinka ahkera, väkisin ei voi tehdä. Paljon on jo kasassa, mutta vähän jännittää saanko sen elokuussa auki. Toivotaan, ja tehdään töitä. (17. koulusta enemmän asiaa netissä)

Väkisin tekeminen henkisen tien kursseissa ei ole kovin suotavaa. Kun ilo ja innostus kaikkoavat, energiat tipahtavat. On myös syytä pitää koko ajan mielessä suurempi kuva asiasta, kenelle ja miksi tätä teen. Se tuo valon auttajat vierelle ja asiat sujuvat. Nyt kyllä vähän tosin voisi sujua paremmin, kun tuota teknistä puolta olen kehitellyt.

Olen tainnut keksiä pyörän uudestaan, ainakin siltä tuntuu, kun ei tahdo ymmärrys riittää miten teen sen, mitä haluan.  Ohjeita on netissä, kiitos kaikille nörteille eri puolilla maailmaa. Englanninkielinen tekninen slangi on välillä vähän vaikeaselkoista, mutta kyllä se jotenkin sujuu. Silti pitää opetella taas uudenlainen tapa tehdä asioita ja se on vähän välillä mielenkiintoista.

Nettiä tehdään sisällönhallintajärjestelmillä nykyään, ja yleensä käytän kahta muuta, ja nyt sitten on vuorossa kolmas. Ja kyllä, on pakko. Ei voi muuten tehdä sitä mitä tahdon suht yksinkertaisesti. Voisin toki siirtää kaiken käytännön tekemisen jollekin vielä nörtimmälle, mutta se tarkoittaisi käytännössä sitä, että joutuisin katsomaan sivusta, kun joku saa kaiken hauskuuden, ja lisäksi maksamaan monin kerroin sen, mitä nyt. Mitään järkeä siinäkään.  Siispä puurran ja kiskon hiuksia ja huutelen arkkienkeli Mikaelille ja Siriuksen teknologiaenkeleille aina välillä.

On ollut taas kerran tosi ihana tehdä 17. koulun kursseja. Joka ikinen kerta edelleenkin käy niin, että kun syvennyn johonkin asiaan täysin, kuten nyt vaikka enkelikursseihin tai lohikäärmeiden kanssa tekemisiin, ymmärrys heistä ja toimistansa kasvaa. Tietenkään valon auttajien kanssa kyse ei ole koskaan tiedosta, mutta on se silti somaa myös tietää enemmän, ymmärtää enemmän ja saada huikeita kokemuksia. Miten ikinä osasinkaan valita tällaisen homman?

Olen sanonut sen ennenkin, mutta on aika hassunnäköistä, kun enkelit kierii lattialla naurusta… Eli siis ehkä en nyt itse tietoisesti tätä hommaa valinnut, se kyllä valitsi minut. Toisaalta, nyt ymmärrän taas vähän enemmän oman sielun valintoja ja miksi täällä olen, en kyllä tiedä mitä muuta voisin tehdä. En osaa edes kuvitella mitään muuta vaihtoehtoa.

Kultainen Atlantis –opekoulutuksessa tuli valaistumiskokemuksia taas minullekin. On kiva, kun alkaa enemmän muistaa ja ymmärtää omaa rooliaan siellä ja täällä. Lisäksi nauroin itsekseni sitäkin, että olen ainakin neljä kertaa ollut todella ymmärtäväni mitä yksisarviset minulle näyttivät ensimmäisessä Diana Cooper Schoolin koulutuksessani. Joka kerran, kun tajuan enemmän, olen aivan varma, että nyt tiedän mitä se tarkoitti…. Ja sitten taas tajuan vähän enemmän.

Ihan viimeinen oivallukseni liittyy siihen, että kyseessä ei varmaan ole koskaan ollut väärinymmärrys. Se, miten sen olen tulkinnut kussakin vaiheessa, liittyy siihen energiavärähtelyyn missä olen. Jos oma energia ei olisi noussut, se visio olisi ollut ihan toimiva. Vaan sitten kun kuitenkin kävi näin, niin taas avautui uusi kerros ja uusi ymmärrys. Ehkä se jatkuu samalla tavalla, mistä senkään tietää. Alan epäillä, että elämäntehtävä on samaa luokkaa kuin Tim Whildillä, eli pikkaisen enempi kuin Jkylä.

Timin kurssille muuten mahtuisi vielä. Joitakin ihmisiä on joutunut taas peruuttamaan, ja vaikka meitä on paljon, vielä mahtuu. Kun Tim tulee tänne asti, ois kiva kun olisi tupa täynnä, joten sanaa saa levittää, kiitos. Olen aivan varma, että kurssin jälkeen elämä ei ole entisensä, jos ne energiat haluaa omakseen ottaa. Olen ollut Timin luennoilla, ja yksityisopissa, ja hän on yksi korkeavärähteisimmistä ihmisistä mitä tiedän. Timin selkeät muistot Atlantikselta ovat myös upeita. Hänellä on valtavasti ihan käytännönläheistä tietoa miten tuodaan kultainen aika tänne nyt. Ihanaa, enää muutama viikko. Maltan tuskin odottaa.

17. koulusta enemmän asiaa netissä >>

Kommentit

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa